Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Molde mot nedrykk

Det brenner et blått lys for Hoseth og Molde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Molde-HamKam 1-1: Etter en forsiktig åpning fra begge lagnene, var det etter hvert hjemmelaget som tok over det meste av spillet på Røkke-løkka.

Etter en drøy halvtimes spill glapp Ivar Rønningen en i utgangspunktet enkel ball, rett i beina til Magne Hoseth.

Hoseth lot seg ikke be to ganger og vartet opp med en lekker finte for deretter å sette ballen i mål bak en utspilt HamKam-keeper.

Der og da så det ut som om det var hjemmelaget som skulle sikre seg alle tre poengene på Aker stadion.

HamKam ville det annerledes.

Dødballeksperter

Molde viste tidvis mange fine kombinasjoner mellom Ohr, Hoseth, Baldvinsson og Berg Hestad, men bortelaget viste nok en gang at de er livsfarlige på døballer. Bare to minutter ut i andre omgang slo Corrales et frispark i tverrliggeren. Returen headet Marius Gullerud i mål fra sju-åtte meter.

- Som en geit på glattisen

BARE NESTEN: Magne Hoseth og Molde spilte tidvis god fotball, men maktet bare å ta ett poeng mot et gjerrig HamKam-lag. Nå begynner det virkelig å haste dersom Molde skal unngå nedrykk. Foto: SCANPIX
BARE NESTEN: Magne Hoseth og Molde spilte tidvis god fotball, men maktet bare å ta ett poeng mot et gjerrig HamKam-lag. Nå begynner det virkelig å haste dersom Molde skal unngå nedrykk. Foto: SCANPIX Vis mer

Selv om Molde var det beste laget i den jevnspilt kampen, maktet de ikke å forvalte sjansene sine skikkelig. Hoseths scoring kom etter en kjempetabbe fra Rønningen, men Hamar-helten fra Rosenborg-kampen vartet opp med solid keeperspill resten av kampen.

-Det var en gedigen tabbe som jeg tar fullt og helt på min egen kappe, sa Ivar Rønningen til Dagbladet etter kampen. Ballen stussa, og den glapp under meg. Jeg har sikkert gjort en sånn tabbe før, men det har jeg nok fortrengt.

- Der og da følte jeg meg som en geit på glattisen, men det viktigste i dag var å få med seg et poeng. Resten av bunnstriden blir et rotterace, poengterer HamKam-keeperen.

Anullert scoring

Molde-supporterne kom i harnisk da Baldvinsson satte ballen i mål etter 66 minutter etter å ha dyttet unna Buer Johansen. Roy Helge Olsen blåste korrekt frispark og annulerte scoringen, men Molde-spillerne var da allerede godt i gang med feiringen.

Slikt svir.

Direkte nedrykk

Det brenner et blått lys Molde etter poengdelingen i kveld. Sandefjord og Fredikstad kapret tre poeng, noe som betyr at Molde fortsatt ligger på direkte nedrykksplass med 25 poeng. Laget har igjen Stabæk og Sandefjord, og kan altså kun oppnå 31 poeng totalt.

Det spørs om det holder til fornyet kontrakt i Eliteserien.

Bunnen av tabellen ser slik ut før de siste to rundene:

Odd Grenland247 8 929-3329
Sandefjord 24851134-4329
HamKam24771033-3228
Fredrikstad24771035-4428
Viking24751225-3326
Molde24741327-3925
Tromsø23651229-3523