Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Molde mot UEFA-cupspill

Magne Hoseth scoret på straffe da Odd Bergs gutter sikret 2-0-seier over Klaksvik.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Molde tok tak i kampen fra start, og i 1. omgang var det spill mot ett mål på en særdeles våt og sleip Molde stadion. Til tross for stort press, fikk ikke hjemmelaget skapt altfor mange sjanser i kvalifiseringskampen til UEFA-cupen.

Det løsnet først da Magne Hoseth scoret på straffe etter 34 minutter. Straffen kom etter at Daniel Berg Hestad ble felt.

Like etter la svensken David Ljung på til 2-0 etter corner. Det kunne blitt flere mål til de blå før pause, men avslutningene var for dårlige.

Etter hvilen var ikke Molde like intense. De strevde med å spille seg fram til store målsjanser. Klaksvik kom etter hvert høyere opp på banen uten at det ble farlig foran Eddie Gustafson i Molde-målet. Laget fra Færøyene kom til én farlig sjanse i 2. omgang. Mot slutten presset de faktisk Molde bakover.

Før pause hadde Klaksvik ingen sjanser.

Bekymret

Den vanskelige banen bidro også til at det ble delt ut hele sju gule kort.

2-0 til Molde bør holde i lange baner før returkampen på Færøyene.

- Det er bekymringsfullt at vi stoppet opp og ga Klaksvik et visst press mot slutten. Det var høyst unødvendig. Men det var viktig å holde nullen, mente Molde-trener Odd Berg.

Berg mente også at laget hans burde vunnet med minst det dobbelte.

- 2-0 er likevel et resultat vi kan leve med. Vi skal klare å holde på dette. Dessuten tror jeg det passer oss bra at det venter et mer aggressivt og offensivt Klaksvik på oss i bortekampen, sa Molde-treneren.

(NTB)