Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Molde mot VIF, Aafk møter Odd

Semifinalene er trukket.

MÅ SLÅ UT MOLDE: Martin Andresen og VIF mener de fikk den tøffeste semifinalen i cupen. I går slo oslolaget Tromsø 4-3. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
MÅ SLÅ UT MOLDE: Martin Andresen og VIF mener de fikk den tøffeste semifinalen i cupen. I går slo oslolaget Tromsø 4-3. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Nå gjenstår bare det siste hinderet før før to lag er klare for cupfinalen på Ullevaal.

I dag ble semifinalene i cupen trukket på Ullevaal stadion, og resultatet ble slik:

• Molde - Vålerenga
• Aalesund - Odd
Kampene spilles 23. og 24. september og første lag spiller hjemme.

Tøffeste trekninga
VIF-trener Martin Andresen var til stede under trekningen og innrømmer at det blir tøft å møte et Molde-lag som knuste Rosenborg 5-0 i går.

- Vi fikk den tøffeste trekninga, men vi må ta dem en gang likevel. Og da kan vi ta dem i semifinalen, sier VIF-trener Martin Andersen til TV2 Nyhetskanalen.

- Vi kjenner Molde godt, og de har vært fantastiske i år. Men vi får folk tilbake fra skader, og det er mulig å slå dem.

Molde-spillerne sa til Dagbladet i går kveld at de ville ha Aalesund i finalen. Slikt sett må romsdølingene være fornøyde med hjemmekamp mot VIF.

Dersom Aafk og Molde begge gjør jobbene sine blir det nordvestlandsoppgjør på Ullevaal.

- Aafk overkommelige
- For det første er Aalesund en overkommelig motstander og for det andre ville en hel hovedstad fylt opp av hele Møre og Romsdals befolkning gitt Oslo-folket bakoversveis og tidenes fest, sa Daniel Berg-Hestad om en slik finale i går.

KNUSTE MOLDE: VIF er neste utfordring for moldenserne i cupen. I går ble RBK slått 5-0.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
KNUSTE MOLDE: VIF er neste utfordring for moldenserne i cupen. I går ble RBK slått 5-0. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer

Aalesund slo Stabæk lørdag, samme kveld sikret Odd seg en semifinaleplass med storseier mot Brann - som inkluderte et omstridt Kovacs-mål.

Cupfinalen spilles på Ullevaal søndag 8. november.

MØTER AAFK: Her jubler Peter Kovacs etter 4-1-målet mot Brann. Odd vant kampen 5-1.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
MØTER AAFK: Her jubler Peter Kovacs etter 4-1-målet mot Brann. Odd vant kampen 5-1. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
ÅLESUND 20090808:
Aalesundspillerne Demar Phillips (t.v.), Jonatan Tollås, Ville Jalasto og Johan Arneng jubler etter 3-1 seieren i kvartfinalen i cupen mellom Aalesund og Stabæk på Color Line Stadion i Ålesund lørdag.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
ÅLESUND 20090808: Aalesundspillerne Demar Phillips (t.v.), Jonatan Tollås, Ville Jalasto og Johan Arneng jubler etter 3-1 seieren i kvartfinalen i cupen mellom Aalesund og Stabæk på Color Line Stadion i Ålesund lørdag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!