Molde møter Dinamo Zagreb i tredje runde

Slo Fola 3-0.

TIL ZAGREB: Molde må til Zagreb i den tredje kvalifiseringsrunden til Champions League, der de møter Dinamo Zagreb. 
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
TIL ZAGREB: Molde må til Zagreb i den tredje kvalifiseringsrunden til Champions League, der de møter Dinamo Zagreb. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Dinamo Zagreb slo Fola Esch fra Luxembourg 3-0 og tok seg videre til 3. kvalifiseringsrunde til mesterligaen onsdag. Den kroatiske klubben blir Moldes motstander i neste runde.

Det var noe usikkerhet knyttet til hvem den norske seriemesteren skulle møte i den tredje runde. Dinamo Zagreb var soleklar favoritter mot Fola, men klarte bare 1-1 hjemme i den kroatiske hovedstaden.

På bortebane la kroatene all tvil til side. 20 år gamle Marko Pjaca ga Zagreb 1- og 2-0 etter 29 og 40 minutter. Etter 75 minutter fastsatte Marko Rog sluttresultatet til 3-0. Det ga 4-1 sammenlagt.

Dermed blir Dinamo Zagreb Moldes motstander i den 3. kvalifiseringsrunde til mesterligaen. Den første kampen blir spilt i Zagreb. Dinamo kom til gruppespillet i turneringen i 2011/12-sesongen.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer