Molde møter Ventspils i Champions League-kvalik

Kunne trukket Hareides Helsingborg.

LATVISK MOTSTAND: Molde møter latviske Ventspils i andre runde i Champions League-kvalifiseringen. 
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
LATVISK MOTSTAND: Molde møter latviske Ventspils i andre runde i Champions League-kvalifiseringen. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpixVis mer

Ventspils fra Latvia blir motstander for Molde i annen kvalifiseringsrunde til Champions League.

Molde var blant de urangerte lagene i trekningen, og kunne dermed møtt langt tøffere motstand enn de regjerende seriemesterne fra Latvia.

Trekningen ga også Molde hjemmekamp til slutt. Bortekampen spilles 17. eller 18. juli, med returoppgjøret i Molde 24. eller 25. juli.

- Vi er godt fornøyde med trekningen, og at det blir hjemmekamp først. Da blir det kamp i jazzuka, og vi håper på mye folk på tribunene, sier Molde-trener Ole Gunnar Solskjær til Romsdals Blad. - Førsteinntrykket av Ventspils er at det er et ungt lag uten veldig stor erfaring fra europacup. Men vi skal være godt forberedt og studere dem nærmere i ukene som kommer. Det er også relativt kort reiseavstand, og det passer oss fint, legger Solskjær til.
Molde kunne ha trukket svenske Helsingborg, med tidligere Molde-trener Åge Hareide som sjef. De svenske seriemesterne trakk isteden The New Saints fra Wales.

(NTB)


503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 17208036


Varnish cache server