Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Molde og Brann møtes i cupen

Vålerenga trakk Tromsø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Åttedelsfinalene i NM ble trukket i dag. Minst tre av kampene blir reine oppgjør mellom to tippeligalag. Hødd og Aalesund har ikke spilt sin tredjerunde-kamp ennå, og dersom Aalesund vinner, møter de Lyn i den fjerde duellen mellom to tippeligalag.

Samtidig blir det minst ett lag fra 1. divisjon i kvartfinalen. Odd og Start møtes nemlig i Kristiansand i en av åttedelsfinalene.

Molde og Brann møtes i et vestlandsoppgjør, Tromsø spiller hjemme mot Vålerenga, mens Viking skal møte Strømsgodset i Drammen.

Molde imponerte da de slo Brann 4-3 i Bergen i vårsesongen. Brann fikk imidlertid revansjert seg da de slo Molde 4-1 i treningskamp under EM-pausen.

Bodø/Glimt møter fjorårsfinalisten Haugesund på Aspmyra, Løv-Ham spiller borte mot Fredrikstad og Sogndal får topplaget i Tippeligaen, Stabæk, på besøk i saftbygda.

image: Molde og Brann møtes i cupen
MØTES IGJEN: Mame Biram Diouf skapte konstante problemer for Azar Karadas og resten av Brann-forsvaret da lagene møttes i slutten av mai. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
MØTES IGJEN: Mame Biram Diouf skapte konstante problemer for Azar Karadas og resten av Brann-forsvaret da lagene møttes i slutten av mai. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!