Molde på Sundgot-jakt

Skal ha fire nye spillere.

(Dagbladet.no): Molde er allerede klare for Tippeligaen. Nå skal klubben også ha en storscorer i høy tippeligaklasse.

MFK-leder Øystein Neerland sier til Romsdal Budstikke i dag at Molde skal ha fire nye spillere klare til sesongstart. LSK-spiss Arild Sundgot står høyt på ønskelista.

Spennende type

- Han er en spennende type som har levert et høyt antall mål over lang tid, sier Neerland.

Sungodt kom til LSK fra Hødd i 1997 og slettet allerede i 2005 Tom Lunds LSK-rekord for mål i eliteserien.

Denne sesongen har Sungodt scoret ti tippeligamål, på tross av at han til tider ikke har vært fast i Tom Nordlies mannskap. At han opprinnelig er fra Møre og Romsdal er enda et pluss i margen for Molde.

Er med i LSK-planene

LSK-leder Frank Grønlund kjenner ikke til noen henvendelse fra Molde på Sundgot, og direktør Jan Åge Fjørtoft forteller at spissen er påtenkt en videre framtid på Åråsen.

MÅLJEGER: Molde ønsker å kjøpe Arild Sungodt fra LSK, men får ingen oppmuntring hos direktør Jan Åge Fjørtoft. Foto: Scanpix
MÅLJEGER: Molde ønsker å kjøpe Arild Sungodt fra LSK, men får ingen oppmuntring hos direktør Jan Åge Fjørtoft. Foto: Scanpix Vis mer

Sundgot har kontrakt fram til 2010, men var nær ved å bli solgt til Stabæk i 2005.

- Vi får mange henvendelser i LSK hele tida, men det er ikke noe vi snakker om i media. Det jeg kan si, er at Arild er med i planene våre for neste år. Han har langtidskontrakt, sier Fjørtoft til lokalavisa.