Molde presenterer Solskjær i morgen

Har innkalt til pressekonferanse tirsdag klokka 14.

VINKER FARVEL TIL OLD TRAFFORD: Ole Gunnar Solskjær sier farvel til Manchester United etter 14 eventyrlige år for å ta over trenerjobben i Molde.Foto: SCANPIX/EPA/LINDSEY PARNABY
VINKER FARVEL TIL OLD TRAFFORD: Ole Gunnar Solskjær sier farvel til Manchester United etter 14 eventyrlige år for å ta over trenerjobben i Molde.Foto: SCANPIX/EPA/LINDSEY PARNABY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Molde opplyser mandag kveld at de vil presentere en ny hovedtrener på en pressekonferanse på Aker Stadion i morgen klokka 14.

Dermed tyder det aller meste på at klubbeldelsen har kommet til enighet med Ole Gunnar Solskjær om å overta treneransvaret i klubben, som Uwe Rösler har hatt på midlertidig basis siden Kjell Jonevret ble avskjediget i slutten av august.

Rösler ledet Molde med stort hell ut av nedrykksstriden og tok klubben til en 11.-plass på sluttabellen etter seks seirer og to uavgjorte kamper som sjef, men var hele tiden klar på at han skulle flytte med familien til England etter sesongen, mens den sannsynlige erstatteren paradoksalt nok kommer motsatt vei med sin familie.

100 år i 2011 Ole Gunnar Solskjærs navn dukket tidlig opp på lista over mulige permanente løsninger, etter at han tidligere har blitt satt i forbindelse med Rosenborg og landslaget.

Tanken på at Manchester United-legenden, som hele tiden har vært klar på at han aktet å bli i den engelske storklubben så lenge sir Alex Ferguson holdt i tømmene, virket likevel fjern.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer