Molde ranet med seg poeng

Men utbyttet burde vært enda større. - Forferdelig, sier målscoreren.

(Dagbladet.no): Lillestrøm kriget Molde i senk på Åråsen i kveld. Likevel var det gjestene som var nærmest seieren. For da Tom Henning Øvrebø feilaktig anullerte Bernt Hulskers andre scoring for kvelden, bare fire minutter før slutt, var det Lillestrøm som var heldige.

Og hvem skulle trodd det etter de første 80 minuttene på Åråsen? Lillestrøm bød opp til krig, uten at Molde så ut til å klare de tøffe duellene.

Gang på gang gikk de gulkledde seirende ut av duellene, og til tider var det ren beleiring av Moldes straffefelt. Likevel ble det med Arild Sungots trettende seriemål i andre omgang.

Treverket, og ikke minst en heldig og god Eddie Gustafsson sørget for det.

- Vi er veldig skuffa nå. Vi rota det vekk, sier Sundgot til Canal +.

Mer rot

Likevel har både han og resten av LSK-spillerne grunn til å sende en blomsterkvast til dommer Øvrebø. Rotet kunne vært så mye, mye verre.

For rotet Sundgot snakker om skjedde like etter en corner, knappe tjue minutter før slutt. Lillestrøm ledet, kontrollerte, og jaget det definitive seiersmålet.

Så dukket Trond Strande og Bernt Hulsker opp og utnyttet et sovende forsvar. Så kom den tidligere nevnte corneren.

Petter Rudi stusset på første, Hulsker gikk opp i duell med Magnus Powell og styrte ballen i motsatt kryss. 1-2, trodde alle, og det perfekte ran.

Men så blåste Øvrebø.

Alle skuffet

- jeg hopper tidlgiere opp en Magnus Powell, og det der er svak dømming av Øvrebø, sa Hulsker da han fikk se situasjonen på fjernsyn etter kampslutt.

- Forferdelig, for vi trengte tre poeng. Det er bare trist, fortsatte han.

Trist var også Arild Sundgot. For etter et par kamper uten mål, står han atter en gang øverst på toppscorerlista i Tippeligaen.

- Det har en veldig bismak nå når vi rota det vekk sånn, sier han.

Med andre ord var alle nedfor mens de egentlig hadde grunn til å smile. For Lillestrøm kunne tapt alt, mens Molde fikk et svært heldig poeng i kveld. Vi fulgte kampen direkte.

JUBEL MED BISMAK: Her har Arild Sundgot inntatt toppen av måljegerlista. Det var mager trøst etter ett poeng mot Molde.