PRØVESPILLER: Simon Larsen (t.h) har trent med Start, og spilt treningskamper for klubben den siste tiden. Foto: Digitalsport.
PRØVESPILLER: Simon Larsen (t.h) har trent med Start, og spilt treningskamper for klubben den siste tiden. Foto: Digitalsport.Vis mer

Molde, Rosenborg og Start slåss om Simon (23)

Men unggutten vet ikke hvilken klubb han vil til.

(Dagbladet): Vindbjart-spiller Simon Larsen (23) ble, ifølge Fædrelandsvennen, enig med Start om de personlige betingelsene i forrige uke.

Nå har flere klubber kommet på banen, og spilleren tygger på flere tilbud.

Midtstopperen er 193 cm høy, og beskrives av Vindbjart-trener Steinar Skeie som en komplett midtstopper som er sterk, spenstig, hurtig, god med ball og god en mot en.

Har prøvespilt for Start Larsen har blitt fulgt tett av Adeccoligaklubben Start lenge, og har i det siste trent og spilt treningskamper for klubben.

- Det har vært spennende å spille på et lag med høyere nivå enn jeg spiller på nå, og møte bedre motstandere. Det er gøy å få prøvd seg, sier Simon Larsen til Dagbladet.

Nå skal også Rosenborg, Molde og en fjerde klubb være interessert, ifølge Vindbjarts egne hjemmesider.

Bekrefter interesse - Ja, det er en spiller vi har fulgt, sier Rosenborg-trener Jan Jönsson til Fædrelandsvennen.

Ifølge samme avis skal sportsdirektør i Rosenborg, Erik Hoftun ha vært i kontakt med Vindbjart med tanke på prøvespill for klubben. I tillegg skal Molde ha ønsket å få Larsen på prøvespill til Marbella, der klubben er på treningsleir. 

Styreformann i Vindbjart, Nils Sverre Ingebretsen bekrefter at flere klubber har lagt inn bud på Larsen.

- Det er flere klubber som er interessert, og det er snakk om både konkrete bud og prøvespill, sier Ingebretsen til Dagbladet.

Styreformannen vil ikke gå inn på hvilke klubber det er snakk om, men bekrefter at det er flere enn Start som har kommet med konkrete bud på Larsen. Ingebretsen sier at Vindbjart og spilleren selv i fellesskap kommer til å ta en avgjørelse, men at det ikke er satt noen tidsfrist på det.

- Nå vil vi bare ha litt fred rundt det, så går det sin skjeve gang, sier Ingebretsen.

Ønsket av Mjelde For nøyaktig en uke siden uttalte Larsen at han var enig med Start om de personlige betingelsene, og at det var opp til klubbene å bli enige.

- Det stemmer det. Simon har uttalt at han vil til Start, og jeg vil ha ham hit. Vindbjart og Start er ikke enige, men er i dialog om spilleren, sier Start-trener Mons Ivar Mjelde.

Mjelde mener at andredivisjonsspilleren er moden for Adeccoligaspill. Start-treneren ønsker å forsterke laget med Larsen, og helst ville Mjelde hatt spilleren med seg når Start drar til La Manga i dag.

- Jeg skulle gjerne hatt en avklaring før vi reiser til La Manga, men må bare respektere at det kan ta lengre tid, sier Mjelde til Dagbladet.

Vurderer tilbud Larsen selv vil ikke ta en forhastet avgjørelse, og vil vurdere det grundig før han skriver under på noen kontrakt.

- Siden flere klubber kom på banen er det naturlig at jeg hører på dem også, sier Larsen.

Spilleren beskriver situasjonen som litt hektisk, og sier at han har vanskelig for å konsentrere seg om andre ting.

- Jeg må ta et valg. Det er hektiske tider, sier Larsen til Dagbladet.

Likevel synes han det er spennende å være ettertraktet, og at det bare er positivt at flere klubber er interessert i ham.