Molde rotet bort seieren igjen

Det så stygt ut for Brann ved pause da de lå under med to mål for tabell-leder Molde. Etter pause kom bergenserne sterkt tilbake og laget klarte tilslutt uavgjort - fortjent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dermed kan Rosenborg rykke innpå tabell-leder Molde med seier over Haugesund i morgen.

Dagens tv-overførte kamp ble både fartsfylt og spennende underholdning, men Molde-trener Erik Brakstad var langtfra fornøyd med resultatet. Over helga vil han sette seg ned sammen med spillerne og forsøke å finne ut av hva som skjer når en sikker ledelse i en kamp der laget har full kontroll ender med noe bortimot panikk i forsvaret, Hawaii-fotball og poengtap.

Tennfjord fornøyd igjen

Brann-manager Kjell Tennfjord var langt mer fornøyd.

- Vi er på gang nå, og denne kampen viser at vi er i stand til å mestre de beste. Det poenget vi fikk med oss fra Molde var viktig for oss, sa Tennfjord.

Molde tok ledelsen etter 15 minutter ved Odd Inge Olsen. Daniel Berg Hestad la på til 2-0 helt i slutten av omgangen. Jo Tessem var nest sist på ballen ved begge målene. Molde hadde full kontroll i denne omgangen.

Brann skiftet formasjon fra 4-3-3 til 4-4-2 i andre omgang, og klarte å ufarliggjøre flere av Moldes overganger. Mons Ivar Mjelde reduserte etter nonchalant Molde-spill, og inspirert av det første målet spilte Brann seg fram til flere gode sjanser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer