Molde rotet bort seieren igjen

Det så stygt ut for Brann ved pause da de lå under med to mål for tabell-leder Molde. Etter pause kom bergenserne sterkt tilbake og laget klarte tilslutt uavgjort - fortjent.

Dermed kan Rosenborg rykke innpå tabell-leder Molde med seier over Haugesund i morgen.

Dagens tv-overførte kamp ble både fartsfylt og spennende underholdning, men Molde-trener Erik Brakstad var langtfra fornøyd med resultatet. Over helga vil han sette seg ned sammen med spillerne og forsøke å finne ut av hva som skjer når en sikker ledelse i en kamp der laget har full kontroll ender med noe bortimot panikk i forsvaret, Hawaii-fotball og poengtap.

Tennfjord fornøyd igjen

Brann-manager Kjell Tennfjord var langt mer fornøyd.

- Vi er på gang nå, og denne kampen viser at vi er i stand til å mestre de beste. Det poenget vi fikk med oss fra Molde var viktig for oss, sa Tennfjord.

Molde tok ledelsen etter 15 minutter ved Odd Inge Olsen. Daniel Berg Hestad la på til 2-0 helt i slutten av omgangen. Jo Tessem var nest sist på ballen ved begge målene. Molde hadde full kontroll i denne omgangen.

Brann skiftet formasjon fra 4-3-3 til 4-4-2 i andre omgang, og klarte å ufarliggjøre flere av Moldes overganger. Mons Ivar Mjelde reduserte etter nonchalant Molde-spill, og inspirert av det første målet spilte Brann seg fram til flere gode sjanser.

To minutter før full tid satte Raymond Kvisvik inn utligningsmålet på straffe, etter at Petter Chr. Singsaas hadde revet Thorstein Helstad overende.

Kampfakta:

14. minutt: Odd Inge Olsen gir 1-0 til Molde.

45. minutt: Jo Tessem legger inn Moldes 2-0-mål.

Pause

64. minutt: Mons Ivar Mjelde reduserer for Brann - 2-1.

88. minutt: Kvisvik scorer på straffe 2-2.