Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Molde satser på ungt blod mot FFK

Stavrum krever forbedringer.

• Dagbladet.no følger alle kveldens kamper direkte - fra klokka 16

(Dagbladet.no:) Molde ligger litt under midten på tabellen, men trener Arild Stavrum var ikke fornøyd med det han så av gutta sine da de tapte for Viking sist helg.

- Jeg var forbannet fordi vi spilte dårlig mot Viking, og gjør endringer både ut fra det som ble vist sist og ut fra skadesituasjonen, sier han til Romsdals Budstikke.

Inn kommer trolig Knut Olav Rindarøy (20) og Øyvind Gram (20).

Har ventet på dette

Sistnevnte har ennå ikke spilt i Tippeligaen. Dagbladet.no presenterte unggutten som et at eliteseriens største talenter før seriestart.

Nå får spilleren - som har lyst til å bli Tippeligaens svar på Roy Keane - endelig sjansen.

- Det er denne sjansen jeg har ventet på. Jeg gleder meg stort og kommer ikke til å bli spesielt nervøs. Jeg er klar for dette, sier Gram til lokalavisa.

FÅR SJANSEN IGJEN: Knut Olav Rindarøy har spilt tidligere og starter igjen i kveld. Han spilte hele kampen i serieåpninga, og har kommet inn eller ut i tre andre kamper i år. Foto: SCANPIX
FÅR SJANSEN IGJEN: Knut Olav Rindarøy har spilt tidligere og starter igjen i kveld. Han spilte hele kampen i serieåpninga, og har kommet inn eller ut i tre andre kamper i år. Foto: SCANPIX Vis mer

Han spilte en god cupkamp mot Surnadal i midtuka.

- Øyvind og Knut Olav er mer enn gamle nok. Det er dyktigheten som betyr noe. De skal ut og prestere mot Fredrikstad. Jeg har kjempetro på begge to, sier Stavrum.

Vordende far blir hjemme

Fredrikstad spilte en god kamp mot Vålerenga forrige helg, og vant fullt fortjent på hjemmebane i plankebyen.

FFK-trener Knut Torbjørn Eggen venter en tøff kamp på Aker Stadion.

- Molde bruker å slå mange langballer, hvor de pøser på med mange folk. Men vi skal gi dem store utfordringer defensivt. Målet er å sette i gang spillet fort og komme hurtig i angrep, sier Eggen til Fredrikstads Blad.

Ifølge klubbens hjemmeside må FFK klare seg uten Hans Erik Ramberg i kveld. Samboeren venter barn i disse dager, og han blir derfor hjemme.

Det er tydeligvis baby-boom i FFK. Det er ikke mer en et par uker siden Trond Erik Bertelsen sto over en kamp av samme grunn.

FÅR STARTE: Øyvind Gram får i kveld sin debut i Tippeligaen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling