Molde sikrer seg dansk stjerne

Den danske landslagsspilleren Brian Steen Nielsen (32) vil til Molde etter at Tippeligaklubben økte lønnstilbudet sitt.

Midtbanespilleren med 59 landskamper for Danmark er Bosman-spiller når superligasesongen var ferdig. Nå har han bestemt seg for å flytte til Norge, skriver BT.

Kontraktslengden skal være på to år og fire måneder. Den danske avisa tror 32-åringen får ei lønn på tre millioner kroner i Norge.

- Min fotballframtid ser ut til å bli norsk. Jeg er veldig nær enighet med Molde på alle punkter, også det økonomiske. Jeg tror de siste detaljene faller på plass i løpet av en uke eller to, sier Steen Nielsen.

Molde har vært aktuell for Steen Nilsen også tidligere i år. Men høye lønnskrav og konkurranse fra blant annet tyske Wolfsburg og engelske Everton og Preston stanset overgangen.

- Jeg synes Molde på alle måter gir meg spennende vilkår. Jeg snakker fortsatt med Malmö FF, men det blir nok som sagt Brøndby-trener Åge Hareides gamle klubb, sier dansken.

Molde bekrefter i dag dansken er høyaktuell for klubben.

- Det er positivt at en slik spiller vil til oss. Brian Steen Nielsen har vært interessant før og er det absolutt fortsatt. Vi vil ta kontakt med spilleren innen rimelig tid, sier administrerende direktør i Molde Fotball, Espen Silseth til NTB.