Molde sikret viktig bortemål i Champions League-kvalifiseringa

Sterkt 1-1 mot Dinamo Zagreb i første kamp.

1-1: Dinamo Zagreb tok ledelsen i Kroatia, men Molde og Ola Kamara slo tilbake umiddelbart. 1-1 ble også sluttresultatet.
Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix
1-1: Dinamo Zagreb tok ledelsen i Kroatia, men Molde og Ola Kamara slo tilbake umiddelbart. 1-1 ble også sluttresultatet. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Dinamo Zagreb - Molde 1-1 (1-1)

(Dagbladet): Molde fortsetter veien i Champions League, og i dag var Dinamo Zagreb neste utfordrer i tredje runde i kvalifiseringen.

Molde og det kroatiske laget var fullt på høyde - Molde til tider best - i Zagreb, men det hele endte uavgjort. Ola Kamara scoret det som blir et viktig bortemål for moldenserne foran returoppgjøret neste uke.

- Det er en fantastisk prestasjon og et meget godt resultat, sier trener Tor-Ole Skullerud til NRK.

Kjappe scoringer Innledningsvis var Molde solide defensivt, og slapp ikke Dinamo særlig til. Dermed kunne Molde forsøke seg med kontringer motsatte vei, men det ble med forsøkene for en liten stund.

Etter snaut 20 minutter fant imidlertid Dinamo åpningen i Molde-forsvaret, og kunne ta ledelsen i Zagreb. Angelo Henriquez kunne helt umarkert heade vertene i ledelsen.

Men Molde slo tilbake umiddelbart. Martin Linnes slo inn et perfekt innlegg, som Ola Kamara enkelt kunne styre i mål med en stupheading.

Molde fortsatte presset etter scoringen, men klarte ikke å sette ballen i nettet og gå til pause med en ledelse. Dinamo Zagreb, på sin side, ble pepet på på vei i garderoben.

Utvist fra benken Ut i andre omgang var Molde også fullt på høyde med det kroatiske laget.

Men det var også duket for dramatikk. Dinamo-spiller Paulo Machado ble i en absurd situasjon vist i garderoben fra benken (!) etter å ha blitt byttet ut, da han viste fingeren til tilskuerne i Zagreb.

Rett etterpå hadde Molde en kjempemulighet til å ta ledelsen og sikre seg et optimalt utgangspunkt foran returoppgjøret neste uke. Moström befant seg helt umarkert på bakre stolpe ved et innlegg, men fikk en dårlig touch og sendte ballen over mål.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer