Molde-sjefen med klar melding til gullrivalen: - Vi kommer ikke til å kollapse

Stadig nærmere.

BLÅHVIT JUBEL: Vegard Forren (bak) og Molde feirer Daniel Chima Chukwus 1-0-scoring mot Vålerenga i går. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
BLÅHVIT JUBEL: Vegard Forren (bak) og Molde feirer Daniel Chima Chukwus 1-0-scoring mot Vålerenga i går. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADETVis mer

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Den suverene serielederen Molde hadde få problemer med å påføre Vålerenga sesongens første hjemmetap da de vant 2-0 på Ullevaal i går kveld.

Molde var best fra start til mål. Daniel Chima Chukwu og Fredrik Gulbrandsen scoret hvert sitt mål for romsdalingene etter flotte enkeltprestasjoner.

- Vi var forberedte på at dette var en stor kamp for Vålerenga, så jeg gjorde et poeng ut av at vi måtte matche energien deres, og det klarte vi fint, sier Molde-sjef Tor Ole Skullerud, og legger til:

- Det var et strålende Molde-lag som nærmest fullfører en prikkfri bortekamp, igjen - den tredje på rad. Jeg er både imponert og stolt. Vi er bunnsolide.

Vil til cupfinale Etter den sterke Molde-prestasjonen skrev Dagbladets kommentator Morten Pedersen at de blåhvite nå nok er seriemestere.

Så langt vil ikke MFK-trener Skullerud gå - til tross for at Molde nå har elleve poengs forsprang til Odd på sølvplass. Telemarkingene har riktignok mulighet til å kutte gapet til åtte poeng om de slår Lillestrøm på Åråsen i kveld.

- Jeg håper det skal mye til for at vi ikke blir seriemestere nå. Vi er i fin flyt, og vi har lyst til å vinne Tippeligaen, men aller først har vi lyst på cupfinale, sier «Toro», vel vitende at Molde spiller semifinale i cupen borte mot Stabæk på onsdag.

- Kommer ingen kollaps Og til de som tror Molde kan gå på en kollaps, har Skullerud en klar melding:

- Det kommer ingen kollaps i Molde, vi er altfor solide til det.

- Seks seriekamper gjenstår. Må det avgjøres på poeng før du tør å innkassere gullet?

SUKSESS: Tor Ole Skullerud har fått det til som Molde-sjef. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
SUKSESS: Tor Ole Skullerud har fått det til som Molde-sjef. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer

- Ja, det må avgjøres på poeng før vi feirer.

- Er marerittet at dere begynner å kaste bort poeng, noe som kan gi Odd sjansen til å stjele gullet når dere møtes i Molde i siste serierunde?

- Hadde du spurt meg før sesongen om jeg ville ha en avgjørende kamp i siste serierunde, så hadde jeg tatt den og jeg hadde sagt at det var fantastisk.

Ydmyk Rekdal Kjetil Rekdal, på sin side, var usedvanlig ydmyk etter gårsdagens hjemmetap - det første for sesongen.

- Vi taper fortjent. Alt i alt er de et par hakk over oss. Det er ikke overraskende, og det ser du på tabellen også. Vi fikk se hva slags nivå det beste laget er på, og se hva vi må jobbe med og hva vi må strekke oss etter, sier han.

• Odd spiller borte mot Lillestrøm klokka 18 i kveld. Tippeligatabellen finner du her.

PÅ VEI MOT GULL: Molde hadde få problemer med å slå Vålerenga på Ullevaal i går. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
PÅ VEI MOT GULL: Molde hadde få problemer med å slå Vålerenga på Ullevaal i går. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer