Molde skuffet i E-cupen

Molde - CSKA Sofia 0-0. Molde var klart best og burde slått bulgarerne i kvalifiseringskampen for Uefa-cupen i kveld. Før bortekampen henger plassen i 1. runde i en tynn tråd.

Daniel Berg Hestad skjøt knallhardt i tverrliggeren tre minutter på overtid, og satte dermed punktum for en kamp der det meste lyktes for Molde - unntatt avslutningene.

- Jeg tror vi møter et bedre Sofia i returkampen enn hva tilfelle var i dag, sier Daniel Berg Hestad etter skuffelsen foran bare 2243 tilskuere.

Første omgang åpnet med et sterkt Molde-press. Jo Tessem og Anders Hasselgård hadde en dobbeltsjanse det første minuttet. Begge ganger reddet Sofia-forsvarere på streken.

I andre omgang hardnet kampen til og var i perioder amper. Sofia-spillerne gjorde alt for å holde på nullen. De trillet ball, halte ut tida og spilte skadet så snart sjansen bød seg.

- Det meste i spillet vårt fungerte, men presisjonen i sistepasningene var generelt for dårlig. Med taktisk klokt spill er det fullt mulig å slå Sofia i returkampen. Det er de som har presset på seg, mener Molde-trener Erik Brakstad etter kampen.

Brakstad håper at Sofia vil spille langt mer offensivt i returoppgjøret om to uker enn hva tilfelle var på Molde stadion tirsdag.

(NTB)