Molde slått av Godset: - Det var ikke helt oss

Storflor scoret to.

• Godset - Molde 2-0 (0-0)

(Dagbladet): Strømsgodset vant 2-0 mot serievinnerne Molde etter to scoringer av Øyvind Storflor.

- Vi spiller en veldig god kamp, sier Godset-kaptein Adam Kwarasey til C More.

Kampen sto lenge og vippet, men etter pause viste hjemmelaget seg fram på årets siste seriekamp på Marienlyst stadion.

- Det var ikke helt oss. Godset skapte så mye at det ikke var overraskende at de vant, men vi skapte nok til at vi burde ha scoret før de tok ledelsen. Jeg registrerer at vi må heve oss til cupfinalen, sier Molde-trener Tor Ole Skullerud til NTB.

- Du kan godt si at kampen vippet. Vi hadde en del sjanser. Det var en kamp der det handlet om å score først, sier Moldes Harmeet Singh.

Først satte Storflor inn 1-0 etter en frekk avslutning fra Bismark Adjei-Boateng som traff stolpen. Godset-veteranen var på rett sted og satte enkelt ballen i mål på returen.

Storflor fikset 2-0 selv etter et vakkert frispark fra rundt 18 meter. Kantspilleren skrudde ballen over muren i det nærmeste hjørnet.

Det ble ampert i sluttminuttene i Drammen da Bismark Adjei-Boateng satte inn en susende takling på en Molde-spiller. Flere spillere røk i tottene på hverandre på midtbanen og dommer Anders Johansen måtte roe ned nesten alle 22 spillere på banen.

Det hele endte med at Harmeet Singh og Boateng fikk ett gult kort hver, til tross for at tv-bildene viste at flere spillere dyttet på hverandre.

Store sjanser Strømsgodset var best i første omgang, men også Molde hadde store sjanser.

Godsets Iver Fossum burde scoret etter 13 minutter, men en god redning av keeper Espen Bugge Pettersen hindret scoring fra Godset-talentet som var alene gjennom.

Marvin Ogunjimi satte ballen i Molde-nettet etter rundt et kvarter - men scoringen ble annullert fordi Iver Fossum var i offside rett før han serverte ballen til den belgiske spissen.

Molde hadde to store sjanser i første omgang. Først ved Martin Linnes som driblet seg fint framover på høyresida og inn i Godset-feltet, men alene med keeper rotet backen.

Fredrik Gulbrandsen var også veldig nære da han slo inn foran mål til Mohamed Elyounoussi, men Molde-spilleren kom for skrått på mål og «Moi» skjøt i nettveggen.

Til pause var det 0-0 i Drammen.

Nesten-perle Gulbrandsen fikk en kjempesjanse rett etter pause. Molde kontret og Gulbrandsen satte på turboen. Han løp fra Godset-forsvaret, rundet keeper Kwarasey, men avslutningen til Molde-spissen ble reddet på streken av en Godset-spiller.

Bare minutter senere fikk Gulbrandsen en ny stor sjanse. Elyounoussi slo et strøkent innlegg på panna til spissen, men fra fem-seks meter headet den tidligere LSK-angriperen over.

Godset tok ledelsen etter 60 minutter.

Bismark Adjei-Boateng prøvde på en frekk lobb fra 18 meter, men traff stanga. På returen dukket Øyvind Storflor opp og bredsidet inn 1-0.

Storflor ordnet selv 2-0 etter et pent frispark åtte minutter senere.

Flere mål ble det ikke i Drammen og vertene tok alle poengene.

FLYR HØYT: Øyvind Storflor scoret to mål for Strømsgodset som vant 2-0 hjemme mot Molde. 

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
FLYR HØYT: Øyvind Storflor scoret to mål for Strømsgodset som vant 2-0 hjemme mot Molde. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Landslagsspiller Martin Ødegaard startet kampen og fikk 85 minutter på banen. Han var involvert i mye av det Godset skapte offensivt.