Molde-spiller lånes ut til Lillestrøm

Ifølge TV 2 returnerer Magnar Ødegaard til Østlandet.

 TIL LSK?  TV 2 melder i kveld at Moldes Magnar Ødegaard (f.v) skal på utlån til Lillestrøm ut sesongen. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix
TIL LSK? TV 2 melder i kveld at Moldes Magnar Ødegaard (f.v) skal på utlån til Lillestrøm ut sesongen. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Moldes forsvarsspiller Magnar Ødegaard skal lånes ut til Lillestrøm, erfarer TV 2 nå i kveld. Det samme mener NRK å vite.

TV 2 skriver at Molde og Lillestrøm har blitt enige om en låneavtale ut sesongen, og at LSK har oppsjon på kjøp av 20-åringen etter det.

Vil ikke bekrefte Forsvarsspilleren har slitt med lite spilletid under Ole Gunnar Solskjær, siden han gikk til klubben fra Sarpsborg 08 i august for ett år siden.

Det skal være grunnen til at han nå ønsker et klubbskifte hevder TV 2. Hovedpersonen selv ønsker ikke å bekrefte overgangen.

- Jeg trives i Molde og vet ikke så mye om hva som skjer. Men hvis det skal skje noe, blir det i nærmeste fremtid siden overgangsvinduet stenger snart, sier Ødegaard.