VIL HA MER: Molde-spillerne er ikke fornøyd med klubbledelsens forslag om hvor mye de skal få utbetalt i gullbonus. Her jubler Magnus Wolff Eikrem sammen med Knut Olav Rindarøy etter scoring i 2-2-kampen mot Strømsgodset. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
VIL HA MER: Molde-spillerne er ikke fornøyd med klubbledelsens forslag om hvor mye de skal få utbetalt i gullbonus. Her jubler Magnus Wolff Eikrem sammen med Knut Olav Rindarøy etter scoring i 2-2-kampen mot Strømsgodset. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / ScanpixVis mer

Molde-spillerne vil ha mer i gullbonus

Ikke fornøyd med klubbledelsens tilbud.

Molde-spillerne er ikke fornøyd med klubbledelsens forslag om hvor mye de skal få utbetalt i gullbonus.

Vanligvis avtales seiersbonuser før sesongstart, men dette ble ikke gjort i Molde. Nå er tilbudet fra MFK-ledelsen klart, men spillerne er ikke fornøyd, skriver Aftenposten.

Ifølge avisen skal A-lagsspillerne ha blitt tilbudt en bonuspott på til sammen 1,5 millioner kroner. Tilbudet ble avvist av spillerne.

- Jeg kan ikke kommentere beløp eller hvordan spillergruppen reagerte, men jeg kan bekrefte at vi ikke er enige, sier spillerutvalgets leder, Kristoffer Paulsen Vatshaug, til Aftenposten.

Vatshaug mener også spillerne må ta ansvar for at en bonusavtale ikke er på plass.

- Bonusordningene burde vi blitt enige om før seriestart, så dette må også spillergruppen ta på sin kappe. Samtidig bruker man en del energi på slike krevende forhandlinger, og vi har derfor valgt å holde det utenfor prestasjonsgruppen. Det er også noe av grunnen til at forhandlingene ikke er blitt prioritert under sesongen, sier Vatshaug.

Moldes styreleder Erik Berg vil ikke si så mye om forhandlingene om gullbonusen.

- Vi har tilbudt spillerne en bonus som står i forhold til klubbens økonomi, og som gjenspeiler en deling av de merinntekter klubben har i forhold til plasseringen. Utover det er dette en sak som vedrører interne lønns- og avtaleforhold mellom spillerne og klubben, og kan derfor ikke kommenteres ytterligere, sier Berg.

(NTB)