Molde tilbake på vinnersporet

Molde-spiss med sin første eliteseriescoring siden 2014 da Molde vant

Selv ikke en vanvittig scoring fra Afeez Aremu var nok for Start, da Daniel Chima Chukwu satte inn sitt første Eliteserie-mål siden 2014.

FØRSTE PÅ FIRE ÅR: Her setter Daniel Chima Chukwu inn 2-1 for Molde i 3-1-seieren. Det var hans første scoring i Eliteserien siden 2014. Foto: NTB/Scanpix
FØRSTE PÅ FIRE ÅR: Her setter Daniel Chima Chukwu inn 2-1 for Molde i 3-1-seieren. Det var hans første scoring i Eliteserien siden 2014. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Molde var tilbake i 4-3-3, men måtte klare seg uten både Erling Braut Håland og Vegard Forren i møtet med Start på Aker stadion.

I Hålands fravær fikk Daniel Chima Chukwu en sjelden sjanse på topp. Siden spissen kom tilbake til Molde før sesongen, har han bare startet én kamp.

Chima Chukwu grep sjansen med begge hender. Ikke bare fikk han den etterlengtede scoringen, han burde også hatt et par scoringer til etter møtet med tabelljumboen.

Første siden 2014

Og Chimas scoring måtte han virkelig kjempe for. Fredrik Brustad slo inn mot kraftspissen inne på fem meter, hvor han gikk i bakken. Publikum ropte på straffe, men Chima Chukwu reiste seg raskt, og fikk kranglet ballen i mål.

Scoringa var Chima Chukwus første scoring i Eliteserien siden november 2014.

- Vi skaper mye

Ole Gunnar Solskjær skrøt av laget sitt etter 3-1-seieren mot Start.

- Jeg synes vi fortjener det. I dag skaper vi mye, vi er kanskje ikke effektive nok, men vi skaper trøkk på dem. Det ble ikke den vanskeligste kampen, og jeg synes vi styrte den bra, sa Ole Gunnar Solskjær til Eurosport etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer