Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Molde-spissen: - Kommer til å bli en mye bedre spiller med Solskjær som trener

Bakenga gleder seg.

GLEDER SEG: Molde-spiss Mushaga Bakenga tror han vil bli en bedre fotballspiller med Ole Gunnar Solskjær som trener. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix
GLEDER SEG: Molde-spiss Mushaga Bakenga tror han vil bli en bedre fotballspiller med Ole Gunnar Solskjær som trener. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det jubles i Romsdal etter at det i formiddag ble kjent at Ole Gunnar Solskjær er tilbake i Molde FK som manager.

Etter et år borte fra toppfotballen, har Solskjær skrevet under på en kontrakt på tre og et halvt år med de blåhvite. Han tar over umiddelbart, og leder laget allerede mot Ronny Deilas Celtic i Europa League i morgen.

- Veldig glad En av mange som jubler for ansettelsen er Molde-spiss Mushaga Bakenga. 23-åringen, som er på lån fra Club Brugge fram til neste sommer, har hatt Solskjær som forbilde lenge.

- Jeg ble veldig glad da jeg hørte dette. Solskjær er et av mine forbilder i fotballen. Som spiss ønsker jeg å være en goalgetter, og da passer det ganske bra å få en goalgetter som trener, sier Bakenga til Dagbladet.

- Jeg gleder meg veldig til å komme i gang med å jobbe under Solskjær, og jeg tror jeg kommer til å bli en mye bedre spiller med ham som trener, legger han til.

- Positiv effekt De fleste tror nå at Solskjær-ansettelsen vil gjøre det både mer attraktivt å bli i Molde for spillerne som allerede er der, og ikke minst attraktivt å komme dit for eventuelle nye spillere.

- Jeg tror først og fremst det er viktig å vite hvem som skal trener klubben neste sesong. Det vil helt sikkert ha en positiv effekt. Nå vet vi at han skal trene oss neste sesong, og det viktigste akkurat nå er å komme godt i gang med Solskjær som trener, sier Bakenga, og legger til:

- Generelt sett er det en veldig positiv stemning i Molde i dag.

I Molde håper folket nå at Solskjær skal lede laget til nye titler, men en som tror ansettelsen ikke vil bety allverden er Rosenborg-sjef Kåre Ingebrigtsen.

- Det er norsk presse som har framstilt ham som verdens beste trener. Det er ingen trenere i Norge som kan revolusjonere et lag. Ole Gunnar gjorde en strålende jobb sist han var i Molde, men Tor Ole (Skullerud) gjorde det like bra etter at han tok over. Vi er vel omtrent like flinke hele gjengen, sier «brutter'n» til Dagbladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!