Molde-stjernas indre kamp: - Savnet etter kona og barna er stort

Mens Eidur Gudjohnsen storspiller i Molde, bor kona og hans tre yngste barn i Barcelona. I tillegg lever eldstesønnen Sveinn sitt liv på Island.

RESPEKT: Molde-trener Ole Gunnar Solskjær og stjernespiss Eidur Gudjohnsen har stor respekt for hverandre.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
RESPEKT: Molde-trener Ole Gunnar Solskjær og stjernespiss Eidur Gudjohnsen har stor respekt for hverandre. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Molde - Lillestrøm 4-2 (3-1)

MOLDE (Dagbladet): Eidur Gudjohnsen scoret sitt første Tippeliga-mål da han storspilte i Moldes 4-2-seier over Lillestrøm. Etter kampen ble han hyllet av både Ole Gunnar Solskjær og Harmeet Singh.

- Eidurs fotballhjerne, blikk og bevegelser er fortsatt verdensklasse. Han er en meget god spiller, som bare kommer til å bedre og bedre utover sesongen. Eidur trenger kamper og har en positiv formutvikling, sier Solskjær til Dagbladet.

- Jeg er Barca-fan og brukte å heie på Eidur da han spilte der. Det er stort å spille med ham. Han er en fotballklok spiller som jeg kan lære mye av, supplerer Singh.

Men å score mot Lillestrøm er ikke noe som får Gudjohnsen til å ta av. For det første er han ikke typen som mister bakkekontakten. For det andre har han stått for langt større prestasjoner tidligere i sin legendariske fotballkarriere.

Savner familien

I løpet av seks sesonger i Chelsea og tre i Barcelona rakk Gudjohnsen å oppnå veldig mye av det en fotballspiller kan drømme om: Han vant Champions League, Premier League, La Liga og spilte drømmefotball sammen med blant annet Lionel Messi og Ronaldinho.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer