Molde sto i mot Lyn-raid

- Det var flaks for oss at kampen var slutt, sa Molde-trener Gunder Bengtsson etter at laget hans hadde sikret alle poengene med 3-2 over Lyn.

For i sluttminuttene var det panikk i Molde-forsvaret, og først og fremst var det innbytter og tidligere moldespiller Ole Bjørn Sundgot som kom inn og ga sine gamle lagkamerater trøbbel.

Bare et drøyt minutt etter at Sundgot entret Molde stadion ga han en skreddersydd pasning til Johan Gudmundson som ble ekspedert i mål. Da det gjensto tre minutter av ordinær tid, scoret Sundgot selv og det sto plutselig 3-2. Dermed satte Lyn inn et råkjør mot Molde, som med et nødskrik klarte å sikre seieren.

- Ole Bjørn Sundgot gjorde en veldig bra jobb. Hadde jeg ant at han ville spille så godt, skulle jeg ha sluppet ham innpå før, medgir Lyn-trener Vidar Davidsen.

Molde-laget virker litt tungt for tiden og er åpenbart preget av mye negativ omtale og all viraken rundt Odd Inge Olsen etter kampen mot Sogndal.

Løpssterke Olsen var sterkt savnet. Han holder seg borte fra Molde, og trener Gunder Bengtsson sier til NTB at han ikke har snakket med Olsen i det siste.

Molde fortjente å vinne kampen mot Lyn. Seieren virket sikker etter at Petter Chr. Singsaas først scoret etter corner og Bernt Hulsker la på til 2-0 ved pause. Men så kom Sundgot inn, og da det gjensto 18 minutter av ordinær tid reduserte Lyn til 2-1, før Molde og Andre Schei Lindbæk økte til 3-1 minuttet etterpå.

(NTB)