Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Molde sviktet i angrep

LILLESTRØM (NTB): Molde hadde fem klare målsjanser i første omgang og burde avgjort kampen mot Lillestrøm før pause. Men dårlig presisjon og tamme avslutninger ødela for gjestene, som bare klarte 1-1. Forspranget til Rosenborg skrumper for serielederen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har mange og gode nok sjanser til å vinne, men innleggene fra kantene var for dårlige og avslutningene svake. Da går det som i dag, sa en skuffet Molde-trener Erik Brakstad.

Molde-spillerne hadde 43 nettkjenninger på samvittigheten foran søndagens oppgjør på Åråsen. Etter kampen hadde de 44, men det burde vært flere.

I går vant Rosenborg mot Viking og har 32 poeng. Molde har nå 35 med én kamp mer spilt.

Spilte for seier

Etter en målløs første omgang ordnet Daniel Berg Hestad 1-0 drøye kvarteret ut i den andre. Odd Inge Olsen gjorde forarbeidet da han lobbet ballen over Magnus Kihlstedt i LSK-målet. Ballen traff tverrliggeren og Hestad headet returen i åpent mål.

- En veldig fortjent scoring, men vi klarte ikke å holde tempoet oppe den siste halvtimen. Vi fikk strekk i laget, og Lillestrøm spilte seg også til sjanser i det jeg vil kalle kampens risikofase. Begge lag spilte for å vinne, sa Brakstad som måtte tåle et baklengsmål etter 71 minutters spill.

Svein Are Andreassen vant en luftduell med Molde-keeper Morten Bakke og ballen havnet i nettet.

- Passiv

- Bakke gjorde en meget god kamp i dag, men var for passiv på scoringen, mente Brakstad som ikke var bekymret for at Rosenborg nå nærmer seg bakfra på tabellen.

- Vi økte forspranget med ett poeng. Selv om de har én kamp mindre spilt, skal de vinne den før de er likt med oss. Rosenborg vinner neppe resten av kampene denne sesongen, i hvert fall ikke når de kommer på besøk til Molde stadion i september, avsluttet Brakstad.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!