SKADET: En bilulykke lille julaften har satt Molde-talentet Eirik Hestad ut av spill i lang tid. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix
SKADET: En bilulykke lille julaften har satt Molde-talentet Eirik Hestad ut av spill i lang tid. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpixVis mer

Molde-talent kan fortsatt ikke trene etter bilulykka

- Ikke klar for noen form for trening.

En bilulykke lille julaften har satt Molde-talentet Eirik Hestad ut av spill i lang tid.

- Hva er status?

- Den er at han fortsatt ikke er klar for noen form for trening og at han må bruke tid på å komme seg tilbake. Hvor lang tid, tør jeg ikke si, sier Molde-trener Tor Ole Skullerud.

Hestad var involvert i en front mot front-kollisjon lille julaften. 19-åringen ble lagt inn på sykehus. Han må gå med nakkekrage i flere uker. Det hemmer sesongforberedelsene.

- Han er ved god helse, og vi skal få ham på banen igjen, sier Skullerud støttende.

Kommer lysere tider - Får vi se ham på banen i løpet av årets sesong?

- Vi har definitivt håp om at han spiller fotball igjen denne sesongen, men når og hvor fort det går, vet jeg ikke, sier MFK-treneren.

Han innrømmer at det er krevende å være trener i en slik situasjon, hvor et stort og spillesugent talent er satt kraftig tilbake og ut av spill.

- Det er viktig for meg å prate med ham og ta seg av ham, og si at situasjonen akkurat nå er vanskelig, men at det kommer lysere tider og at han igjen vil spille fotball. Det handler om å være til stede og bidra med det lille jeg kan midt oppi dette, sier Skullerud.

- Selv om dette selvsagt ikke er noen ønskesituasjon, er det viktigste for meg at de menneskelige skadene ikke ble verre. At jeg får litt kronglete sesongforberedelser er i så måte helt uvesentlig, sa Hestad selv et par dager etter ulykken.

(NTB)