Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Molde-talent på sykehus etter frontkollisjon på lille julaften

Vanskelige kjøreforhold.

KOM INN: Eirik Hestad sammen med daværende Molde-manager Ole Gunnar Solskjær under Europaliga-kampen mot Steaua Bucuresti på Molde Stadion. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix
KOM INN: Eirik Hestad sammen med daværende Molde-manager Ole Gunnar Solskjær under Europaliga-kampen mot Steaua Bucuresti på Molde Stadion. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): 19 år gamle Eirik Hestad har tilbragt jula på Molde sykehus etter at han var innblandet i en front-mot-front-kollisjon på lille julaften.

Da han ankom sykehuset ble det konstatert brudd- og sårskader. Det skriver Rbnett sent torsdag kveld.

Det skal ha vært vanskelige kjøreforhold da ulykken inntraff mellom Valle og Hestad i Fræna dagen før julaften. Totalt fire personer var involvert i ulykka.

Molde-spilleren selv har fortsatt hjernerystelse og kan ikke snakke med pressen, men lokalavisa har snakket med faren hans.

- Etter de opplysningene vi har fått så langt, tyder alt på at han kan være tilbake i fotballen relativt raskt, sier Kjell Arne Hestad.

Hestad rakk å få åtte seriekamper for seriemesterne i 2014-sesongen, og er både serie- og cupmester. Han har også rukket å få 12 kamper på det norske U18-landslaget.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media