Molde til semifinalen

Molde - Lillestrøm 3-0: Lagkaptein Knut Anders Fostervold var sjuk og keeper Morten Bakke ble skadet tidlig i kampen mot Lillestrøm i dag. Nå gjenstår det å se om Fostervold og Bakke blir klare til tirsdagens mesterligakamp.

Molde har allerede vært gjennom et tøft kampprogram, med serie og mesterliga i tillegg til cup. Slikt tar på. Allerede i morgen tidlig drar Erik Bragstad og kompani til Hellas hvor Olympiakos venter i Aten tirsdag.

Spørsmålet er om Brakstad får med seg lagkaptein Knut Anders Fostervold. Han er plaget med omgangssyke og var ikke med mot Lillestrøm. Fostervold venter eventuelt til mandag med å reise.

Morten Bakke kan også være usikker på laget mot Olympiakos. Han fikk et kutt ved kneet i sammenstøtet med Lillestrøms Torgeir Bjarmann og har sydd flere sting. Uansett blir han med til Aten. Om han spiller er foreløpig uklart.

- Jeg regner med at jeg er klar for mesterligakampen, forteller Bakke til TV2.

Komfortabelt

Molde vant hele 3-0 mot Lillestrøm hjemme på Molde stadion. Dermed venter Brann i semifinalen i cupen neste søndag.

- Brann er et sterkt cuplag, og vil etter min mening være favoritter, sier Molde-trener Erik Brakstad.

Molde avgjorde kampen mot Lillestrøm i en sterk andre omgang med scoringer av Andreas Lund, Odd Inge Olsen og Ole Bjørn Sundgot. Seieren var fortjent, men kampen kunne fort tatt en annen retning dersom Lillestrøm hadde lykkes med en tredobbel-sjanse i kampens andre minutt. Morten Bakke lå skadet ute i feltet, mens Freddy dos Santos og Jo Tessem reddet skuddene fra Helguson og Strand.

Strande god

Hos Molde var den kollektive innsatsen solid i denne kampen. Trond Strande gjorde en imponerende jobb i Molde-forsvaret. Daniel Berg Hestad og Odd Inge Olsen er iferd med å finne formen. Olsens suser av et langskudd som ga 2-0 var glimrende, Hestads forarbeid til 3-0 likeså. Andreas Lund var også i denne kampen blant Moldes beste, men ble godt pakket inn av stopperne Berntsen og Bjarmann.

Hos Lillestrøm var det keeper Emille Baron som utmerket seg. Også Stian Berget gjennomførte en god kamp.

(NTB/Dagbladet :på nettet)