Molde tilbyr Berg Hestad femårskontrakt

Kjemper med VIF om proff.

(Dagbladet.no): Daniel Berg Hestad vurderer en retur fra Herenveen til norske fotball. Tidligere har VIF vært koblet til midtbanespilleren, nå prøver også Molde seg.

- Vi er svært interessert i Daniel hvis det dukker opp en mulighet for å hente ham hjem. Han er en lokal spiller i landslagsklasse som vil ha stor sportslig verdi for klubben i mange år framover, sier Molde-direktør direktør Espen Silseth til Romsdals Budstikke.

Molde skal ha jobbet mot sin tidligere kaptein i et halvt år. Senest i helga var direktøren i Herenveen for å snakke med 30-åringen.

Der fikk spilleren tilbud om en femårskontrakt med moderklubben, med muligheter for å jobbe videre innenfor Molde etter karrieren.

Berg Hestad har to år igjen av Herenveen-kontrakten, men utelukker ikke en retur til gamlelandet hvis noen vil kjøpe ham.

- Det hele er ganske åpent og jeg utelukker ingenting. Men det er uansett ikke aktuelt å spille i en annen utenlandsk klubb, sier han.

Han opplyser at selv om VIF-trener Kjetil Rekdal har meldt seg, har ikke osloklubben kommet med noe tilbud.

UEFA-CUPSPILL: Denne sesongen har Daniel Berg Hestad spilt Uefa-cup mot Newcastle for Herenveen. Til høsten kan det blir tippeliga mot Aalesund i stedet. Foto: SCANPIX/REUTERS
UEFA-CUPSPILL: Denne sesongen har Daniel Berg Hestad spilt Uefa-cup mot Newcastle for Herenveen. Til høsten kan det blir tippeliga mot Aalesund i stedet. Foto: SCANPIX/REUTERS Vis mer