HØYT OPPE: Fra 15. etasje på Seilet hotell er utsikten til Aker Stadion og Molde kongelig. De fleste eksperter er enige -  Tor Ole Skullerud kan se ned på motstanderne også i år. Foto: Per Tormod Nilsen.
HØYT OPPE: Fra 15. etasje på Seilet hotell er utsikten til Aker Stadion og Molde kongelig. De fleste eksperter er enige - Tor Ole Skullerud kan se ned på motstanderne også i år. Foto: Per Tormod Nilsen.Vis mer

Molde-trener Tor Ole Skullerud er uredd - tross fallhøyden

Tor Ole Skullerud (44) og Molde svevde høyt sist sesong. I år er Europa målet, men selv er han usikker på hva framtida bringer.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

MOLDE (Dagbladet): 54 meter over havet, i 15. etasje på Seilet hotell i Molde er det luftig. Det er litt over ett år siden Tor Ole Skullerud satte seg på flyet til Rosenes by. Så å si alle han snakket med frarådet ham i å ta jobben. Det var store sko å fylle etter at forgjenger Ole Gunnar Solskjær hadde tatt klubben til toppen av norsk fotball. Det var for mye å tape.

Tor Ole Skullerud Født: 10. desember 1970.Yrke: Trener Molde FK.Familie: Gift, har to døtre på 11 og 17 år.Trenerkarriere: Ullern IL, Bærum SK, Vålerenga, Norge U 19 og U-21.Som spiller: Kongsvinger IL og Ullern IF.Meritter: Tok Molde FK til serie- og cupgull 2014.

- Det var Tarje Nordstrand Jacobsen som først tok kontakt, seint i november. Ganske fort etter at Ole Gunnar forsvant. Vi hadde første prat på Gardermoen. Det var flere kandidater i bildet. Ingenting var klart før i januar, forteller Tor Ole Skullerud til Dagbladet.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn