Molde-treneren med RBK-stikk: - Hiver meg ikke på sytekoret

Mener det handler om å lære seg Europa-koden.

NULL POENG:  Trener Erling Moe (i midten) og Molde forlot Marienlyst stadion i Drammen uten poengfangst onsdag kveld. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
NULL POENG: Trener Erling Moe (i midten) og Molde forlot Marienlyst stadion i Drammen uten poengfangst onsdag kveld. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Strømsgodset - Molde 1-0 (1-0)

DRAMMEN (Dagbladet): Akkurat da omgivelsene var i ferd med å friskmelde Molde, kom trener Erling Moe (45) ned på jorda igjen.

Han vil likevel ikke være med på at for mange kamper den siste uka felte Molde mot Strømsgodset i går kveld. Marcus Pedersen sørget for at hjemmelaget vant 1-0.

Kampen var den tredje på sju dager for Molde. Det startet i Istanbul torsdag, med 3-1-seier over Fenerbahçe i Europa League. Så ble Rosenborg slått 1-0 søndag. I går var det på'n igjen, men da sa det stopp.

Pedersen og co. kastet Molde ut av medaljekampen. Med sin foreløpige sjuendeplass virker også veien til Europa League neste år svært lang.

Hengekamp Burde gårsdagens hengekamp i Tippeligaen vært spilt på et annet tidspunkt? Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen sa i alle fall glassklart ifra før semifinalen mot Stabæk i går kveld. Rosenborg og Molde har hatt samme kampprogram den siste uka.

Men Moe sier:

- Jeg er ikke interessert i å hive meg på det sytekoret der. Det er nå engang slik at vi søker å komme oss ut i Europa. Da er mange kamper en del av bildet. Og det må vi lære oss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.