Takler presset:  Nyansatte Erlend Moe er klar på at Molde spillerne klarer å håndtere alle skuffelsene som preger klubben for øyeblikket. Her i samtale med Dagbladets utsendte etter cuptapet for Viking.
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
Takler presset: Nyansatte Erlend Moe er klar på at Molde spillerne klarer å håndtere alle skuffelsene som preger klubben for øyeblikket. Her i samtale med Dagbladets utsendte etter cuptapet for Viking. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpixVis mer

Molde-treneren om den tøffe perioden:- Spillerne er voksne gutter

Sterk psyke.

Viking - Molde 3-0

STAVANGER (Dagbladet): Alt har ikke gått på skinner for Molde den siste tiden. Etter skuffende resultater i Champions League-kvalifiseringen, den hjemlige serien og i cupen har det vært frustrerende uker for romsdalingene. 

Trener Erling Moe mener at klubben har spillere som er sterke nok mentalt til å håndtere nedturene.

- Det har vært en vanskelig periode. Spillerne er voksne gutter, og jeg er sikker på at vi skal klare dette. 

- Ikke godt nok Den nyansatte treneren mener at det er flere grunner til at laget som vant 5-0 over Viking i fjor, tapte onsdag kveld.

- Dette er kun en isolert kamp. Viking var gode, men vi er langt i fra det nivået som vi ønsker å være på, forklarer han. 

- Dette er ikke godt nok. Slik er fotball. Du må være med i 90 minutter og hvis du ikke er det så går det ikke som du har planlagt, sier han. 

- Vi taper for mange dueller, også på de to første scoringene. Det siste målet er et godt slått frispark, innrømmer 57-åringen.

Forundret over dommerne I kampens hete oppstod det en situasjon der Makthar Thioune skal ha slått en Molde-spiller. Dommerteamet endte opp med å tildele Indridi Sigurdsson gult kort.

- Jeg skjønner ingenting av den avgjørelsen der. Det var noen helt andre som skulle hatt det kortet, sier Moe.

Kjell Jonevret sier til Dagbladet at han ikke fikk med seg hendelsen.

- Jeg vet ikke hva som skjedde. Jeg fikk det rett og slett ikke med meg, sier Viking-treneren.