Molde uten tap på 21 kamper

Men et medaljejagende Lillestrøm var nære poeng.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Molde - Lillestrøm 3-2 (2-0)

MOLDE (Dagbladet):

Det ble et spennende oppgjør da Lillestrøm kom til Aker Stadion søndag. Det endte til slutt 3-2 til hjemmelaget i en kamp gjestene fort kunne fått med seg poeng fra.

Dermed beholder Molde åttepoengledelsen ned til Odd som jager bak.

- Vi spiller ut LSK i 1. omgang, og vi har sjanser til å score flere. Jeg synes det tredje burde ha kommet, sier Tor Ole Skullerud til Dagbladet.

- Det var stor forskjell på omgangene. LSK får energi etter reduseringa. Vi trodde det kom til å bli en mer komfortabel 2. omgang, sier Skullerud etter tre nye poeng.

Pangstart Serieleder Molde tok søndag i mot medaljejagende Lillestrøm etter 14 dager med pause. «Kanarifuglan» kom til rosenes by med selvtillit etter tre strake trepoengere.

Molde på sin side, hadde ikke tapt i eliteserien på 20 kamper, og kunne med seier over Lillestrøm tangere sin egen rekord, med kamper uten tap, fra 1998.

Hjemmelaget stilte med to tidligere Lillestrøm-spillere fra start. Og selvsagt var det en av dem som skulle markere seg.

Fredrik Gulbrandsen ble spilt igjennom og alene med keeper gjorde hurtigtoget ingen feil. Dermed sto det 1-0 allerede etter elleve minutter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer