Annonsørinnhold

Molde utropt til seriemestre hos bettingselskap

Utbetaler gevinst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): NordicBet gir nå ut gevinst til spillere som har satt pengene sine på at Molde skulle bli seriemestre i år. Det til tross for at det er åtte kamper og 24 poeng igjen å spille for. Romsdalingene har en komfortabel luke på åtte poeng ned til Odd på andreplass, men i teorien er seriemesterskapet altså langt fra sikret for Tor Ole Skulleruds menn. 

Bookmakerne i NordicBet er derimot overbevist. 

- Det vil være tidenes sensasjon om Molde ikke tar hjem dette. De er Norges beste lag. Enkelt og greit, sier NordicBets markedssjef Daniel Vassbund på selskapets nettsider

Store sumer Blåtrøyene var også oddsfavoritter før seriestart, og oddsen på at de skulle gå helt til topps har derfor sunket i takt med prestasjonene på banen. Hos NordicBet kan du ikke lengre spille på hvem som vinner Tippeligaen i år, men flere andre bettingselskaper gir deg mellom 1,02 og 1,05 ganger pengene igjen hvis du tar sjansen. 

Ifølge Vassbund var gulloddsen på Molde oppe i 3.85 på det høyeste. 

- Vi har utbetalt femsifrede beløp til enkelte kunder, så vi regner med at de får en positiv overraskelse neste gang de logger inn, sier han Vassbund.

Gammelt triks Dagbladets oddsekspert, Lars Dybwad, sier dette er blant de eldste markedsføringstriksene i boka. Det finnes likevel enn viss risiko. 

- Dette har vi sett mange eksempler på gjennom tidende. Vi husker jo at samme selskap utbetalte på gull til Liverpool i Premier League sist sesong, og da måtte betale ut for to gull. Men skulle likevel ikke forundre meg om det lønte seg i regnskapet når man tar med effekten bookmakeren fikk av dette stuntet, sier Dybwad. 

- Om det er noe bookmakere kan så er det å regne på lønnsomhet og sannsynlighet, så de har nok et klart forhold til risikoen og regnskapet både med Molde-seier og gull til et annet lag, fortsetter han. 

Dybwad er imidlertid klar på at denne typen stunt lønner seg først og fremst for oddsspillerne. Særlig om det skulle gå galt. 

- Det er jo hyggelig for dem som har spilt Molde å få pengene sine tidlig, og ekstra hyggelig om Molde roter det bort. I så måte en vinn-vinn-situasjon for oddsspillerne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer