Molde utslått - Brann videre

Sofia: Molde fikk sitt første nederlag i en obligatorisk kamp denne sesongen da laget tapte 0-2 for CSKA Sofia i Uefa-cupen tirsdag. Dermed er europacupeventyret over for i år. Brann går derimot videre etter 0-0 mot Zalgiris Vilnius.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Molde hang godt med i første omgang, men Sofia tok mer og mer over i en kamp som var veldig tøff. Dommeren delte ut ti gule kort, godt inspirert av et iherdig støyende hjemmepublikum. Seks av kortene gikk til Molde-spillere.

Da Pål Lydersen ble utvist for to gule kort etter et kvarter i andre omgang, var løpet kjørt for Molde.

Kunne ledet

Molde kunne ha tatt ledelsen allerede etter et kvarter i første omgang da Daniel Berg Hestad skjøt knallhardt i krysset. Da ble det et øyeblikk helt stille på et ellers opphetet stadion i Sofia, for det var flere enn de få nordmennene på tribunen som «så» den ballen i mål.

I stedet var det CSKA Sofia som tok ledelsen i slutten av omgangen, da Milen Petkov fikk tid og rom utenfor Moldes 16-meter og skjøt velplassert i mål.

Molde hadde flere gode forsøk i denne omgangen. Andreas Lund hadde to skudd like utenfor og Daniel Berg Hestad var alene med keeper uten å lykkes.

Brente straffe

I andre omgang la Molde om til en mer offensiv 4-3-3-formasjon, og det skapte bedre rom for raske Sofia-angripere. Et drøyt kvarter ut i andre omgang tråklet Valentin Stantsjev seg gjennom Molde-forsvaret og la på til 2-0.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer