Molde var sterkere enn Tromsø

Molde vant dagens eliteseriekamp mot Tromsø på Alfeim stadion. Tromsø utlignet til 1-1 like før slutt, men Trond Andersen på Molde ble matchvinner to minutter før ordinær spilletid da han stusset ballen i mål.

Moldes toppscorer Andreas Lund sørget for 1-0 på et straffespark i 2. omgang. Mange trodde da løpet var kjørt for Tromsø, men laget kom sterkt tilbake og kjempet seg til 1-1. Etter mye klabb og babb innenfor Moldes 16-meter klarte Bjørn Johansen å score etter 84 minutters spill.

Tromsø ga seg ikke, og Molde var sugen på å lage et mål til. Laget var rett og slett ikke fornøyd med uavgjort.

Avgjorde

Muligheten bød seg da Molde fikk frispark på venstrekanten foran Tromsøs mål da to minutter gjensto.

Trond Andersen stusset frisparket i stolpen, og ballen gikk i mål. Svake seiersrop hørtes på Alfheim, men det gikk derimot et større sukk blant Tromsøs tilhengere.

- Jeg er veldig godt fornøyd med 2. omgangen, og måten vi avgjorde på, sa Molde-trener Erik Brakstad til NRK like etter kampen.

Etter 1-2 mellom Tromsøæ og Molde ligger Molde nå likt med Rosenborg i antall poeng på tabellen. Men RBK har en kamp mindre spilt. Tromsø har 20 poeng, noe som holder til en 6. plass før resten av lagene i eliteserien spiller sine kamper i den 15. serierunden i morgen.

TØFFE TAK:</B> Det ble en hard kamp om ballen på Alfheim stadion i ettermiddag da Molde vant 2-1 over Tromsø.