Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Molde-veteran legger opp

Legger fotballstøvlene på hylla som 26-åring.

Moldes Anders Hasselgård legger opp som fotballspiller i en alder av bare 26 år.

Fotballbanen byttes ut med lesesalen for Hasselgård, skriver Romsdals Budstikke. Det er ikke helt etter boka å legge opp som fotballspiller som 26-åring. Bestemmelsen tok han allerede i fjor, fordi han vil oppfylle drømmen om en lang utdanning.

Hasselgård debuterte for MFK som 16-åring, da han kom inn noen minutter for Ole Gunnar Solskjær i en kamp mot Brann. Han har hatt de blåhvite som arbeidsgiver de siste åtte årene, men nå er det over.

- Jeg er 100 prosent sikker på at jeg har tatt en riktig avgjørelse. Mange vil hevde at det er for tidlig å legge opp, og at de beste årene på fotballbanen står for tur. Men det viktigste for meg i årene som kommer er å oppfylle drømmen om en utdannelse, sier Hasselgård.

De to siste årene har han tatt grunnfag i psykologi og statsvitenskap ved Høgskolen i Molde. Ved siden av spill for Molde har han dessuten vært tillitsvalgt og jobbet tett mot fagforeningen NISO.

- Nå ser jeg for meg noen år som fulltids student, og flytter til Stockholm rett etter jul. Kona mi studerer der, sier Hasselgård. Han har spilt nærmere 150 Molde-kamper. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media