Molde videre i Champions League

Vant 5-1 sammenlagt.

VIDERE: Molde er videre i Champions League etter å ha slått Pyunik Jerevan 5-1 sammenlagt. 
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
VIDERE: Molde er videre i Champions League etter å ha slått Pyunik Jerevan 5-1 sammenlagt. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Molde sikret avansement fra 2. kvalifiseringsrunde til mesterligaen etter 5-1 sammenlagt mot Pyunik Jerevan.

Tirsdag tapte den norske seriemesteren 0-1 borte, men moldenserne vant 5-0 hjemme.

Molde var så godt som klare for tredje kvalifiseringsrunde til mesterligaen før returoppgjøret i Armenia. Med en 5-0-ledelse i bagasjen fra kampen i Molde skulle mye gå galt om Tor Ole Skullerud og hans mannskap røk ut. Selv om det ble 0-1-tap gikk Molde komfortabelt videre.

- Vi ble sakte, men sikkert tunge og slitne de siste 15-20 minuttene. Selv om jeg er fornøyd med mye av det defensive spillet vårt, er jeg jævlig misfornøyd med at vi taper, sa Skullerud til Rbnett etter kampen.

- For enkelt Etter de første 45 minuttene av annen kamp var det tydelig at det ble vanskelig for Pyunik å true det norske lagets kjempeforsprang.

Molde kontrollerte omgangen, selv om spissen Jeremiah var nære på ved noen anledninger.

I annen omgang fortsatt det samme kampbildet en stund, men Molde fikk flere kontringer, noe de ikke klarte å utnytte. Etter hvert begynte Skullerud å gjøre bytter for å hvile enkelte spillere.

Med et kvarter igjen ga Zaven Badoyan armenerne ledelsen. Innbytter Thomas Kind Bendiksen mistet ballen og feilen ble straffet. I de gjenstående minuttene av kampen ble Molde presset tilbake på banen, men vertene klarte ikke å få flere mål.

Mesterligaen fotball menn, 2. kvalifiseringsrunde 2. kamp:

Pyunik Jerevan (Armenia) — Molde 1-0 (0-0), sammenlagt 1-5

Mål: 1-0 Zaven Dadoyan (75).
Gult kort: Ghukas Poghosyan, Pyunik.
Dommer: Anatolij Abdula, Ukraina.
Molde (4-4-2): Andreas Linde — Joona Toivio, Vegard Forren, Ruben Gabrielsen, Per-Egil Flo — Matthias Moström (Agnaldo fra 74.), Eirik Hestad, Etzaz Hussein (Thomas Kind Bendiksen fra 67.), Mohammed Elyounoussi — Ola Kamara (Tommy Høiland fra 61.), Sander Svendsen.

- Målet mot ble litt for enkelt, men jeg synes vi gjør en god kamp alt i alt. De skapte en sjanse i løpet av hele kampen, og akkurat det må vi være fornøyd med, sa Vegard Forren.

Fola eller Zagreb Molde vant annen kvalifiseringsrunde 5-1 sammenlagt.

I tredje kvalifiseringsrunde venter vinneren av oppgjøret mellom Fola Esch fra Luxembourg og Dinamo Zagreb fra Kroatia. Det første oppgjøret i Kroatia endte 1-1.

- Jeg vil ha det dårligste laget. Kampen mellom de to lagene lever veldig ennå, men jeg tror laget fra Luxembourg er hakket dårligere enn Dinamo. Begge lagene er gode, men jeg ble ikke livredd av å se noen av dem, sa Skullerud.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?


Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer