Molde videre i Champions League

Vant 5-1 sammenlagt.

VIDERE: Molde er videre i Champions League etter å ha slått Pyunik Jerevan 5-1 sammenlagt. 
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
VIDERE: Molde er videre i Champions League etter å ha slått Pyunik Jerevan 5-1 sammenlagt. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Molde sikret avansement fra 2. kvalifiseringsrunde til mesterligaen etter 5-1 sammenlagt mot Pyunik Jerevan.

Tirsdag tapte den norske seriemesteren 0-1 borte, men moldenserne vant 5-0 hjemme.

Molde var så godt som klare for tredje kvalifiseringsrunde til mesterligaen før returoppgjøret i Armenia. Med en 5-0-ledelse i bagasjen fra kampen i Molde skulle mye gå galt om Tor Ole Skullerud og hans mannskap røk ut. Selv om det ble 0-1-tap gikk Molde komfortabelt videre.

- Vi ble sakte, men sikkert tunge og slitne de siste 15-20 minuttene. Selv om jeg er fornøyd med mye av det defensive spillet vårt, er jeg jævlig misfornøyd med at vi taper, sa Skullerud til Rbnett etter kampen. - For enkelt Etter de første 45 minuttene av annen kamp var det tydelig at det ble vanskelig for Pyunik å true det norske lagets kjempeforsprang.

Molde kontrollerte omgangen, selv om spissen Jeremiah var nære på ved noen anledninger.

I annen omgang fortsatt det samme kampbildet en stund, men Molde fikk flere kontringer, noe de ikke klarte å utnytte. Etter hvert begynte Skullerud å gjøre bytter for å hvile enkelte spillere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.