Molde vil kjøpe Rudi

MOLDE: Klubblege og sportsdirektør sparkes ut dørene, men Petter Rudi får bli - om han vil. Molde har bestemt seg for å tilby Rudi kontrakt etter at leieperioden utgår 1. juli.

Til nå har Molde vegret seg for å snakke om Petter Rudis framtid i klubben etter slutten på leieavtalen med Sheffield Wednesday. Men midtbanespilleren har overbevist i løpet av de første serierundene. Derfor kommer nå tilbudet.

- Molde har sagt at de vil komme med et utspill. Det vil ha meg her videre, sier Petter Rudi til Dagbladet.

Må fristes

Det er Rudi glad for.

- Det er naturlig for meg å fortsette i Molde slik det ser ut nå, sier han.

- Vi ønsker å komme fram til en løsning som begge parter kan leve med, sier administrerende direktør Espen Silseth.

For det er skjær i sjøen.

Petter Rudis kontrakt med Sheffield Wednesday utgår samme dag som leiekontrakten med Molde. Da er Rudi en fri mann og kan gå dit han vil.

- Jeg vet at det er interessse for meg ute også.

Derfor setter han neppe navnet sitt under en kontrakt med Molde uten en saftig underskriftsbonus. Eller betydelig feitere lønn enn Molde har vist vilje til i de siste kontraktsforhandlingene med Karl Oskar Fjørtoft og Petter Chr. Singsaas.

- Petter er i en litt annen situasjon, medgir Silseth.

Venter

Tross Moldes iver etter å komme i gang, har Rudi utsatt alle forhandliger til de fire neste serierundene er spilt med hjemmekampen mot Lyn 24. mai.

- Til da konsentrerer jeg meg om det sportslige, sier Rudi, som har bestemt seg for å forhandle med Molde uten agenthjelp.

Sportsdirektør Bjørner Oshaug har hatt ansvaret for kontraktsforhandlinger i klubben.

I en pressemelding i går kveld kveld går det fram at Molde Fotballklubb og sportsdirektøren er enige om å avslutte arbeidsforholdet.

Ingen av partene ville kommentere avgjørelsen.

Petter Rudi sier dette om de adminstrative konfliktene som i hele vår har rullet på Røkkeløkka parallelt med sportslig suksess:

- På sikt kan det gå utover oss spillerne, men tar det slutt nå, er det greit.

Får bli: Mplde vil kjøpe Rudi når leieavtalen med Sheffield Wednesday går ut.