Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Molde vil lokke Hareide tilbake

Hvis han gir seg for Norge.

(Dagbladet.no): Straks Åge Hareide gir seg som landslagssjef får han en telefon fra Molde.

I Romsdals Budstikke forteller MFK-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen at de vil skape plass til sin tidligere trener dersom han blir ledig på markedet etter matchen mot Malta i kveld.

- Dersom Norge ikke kvalifiserer seg til EM i morgen, og Hareide velger å gå av, kommer vi ikke til å nøle med å kontakte han. Vi vil forhøre oss om hvor vegen går videre, og om han eventuelt kunne være interessert i en jobb i MFK, sier MFK-direktøren til avisa.

Nordstrand Jacobsen mener Hareide kan bli viktig uansett rolle i nyopprykkede Molde.

- Han kunne nok helt sikkert bidratt til at MFK ville tiltrekke seg flere store spillere. Med den type personlighet og merittliste som han har, tror jeg det ville blitt svært attraktivt for mange, fortsetter han.

Tidligere landslagsspiller Magne Hoseth lanserer Hareide som sportsdirektør over trener Kjell Jonevret på Røkkeløkka. Og han tviler ikke på at landslagssjefen ønsker seg tilbake til Nordvestlandet.

- Det er nok veldig realistisk. Han har vært utrolig mye på reisefot de siste åra, og begynner vel å bli litt sliten av det. Han vil kanskje prioritere å være mer sammen med familien, og da kan dette være midt i blinken, sier Hoseth.

Hareide har selv uttalt at han vurderer å gi seg med fotball dersom det er slutt på landslaget.

TYGGER PÅ FLERE TILBUD: Molde varsler i dag at de tar kontakt med Åge Hareide dersom han slutter som landslagssjef. Tidligere har 54-åringen avslørt at han også har tilbud utenfor fotballen. Foto: Scanpix
TYGGER PÅ FLERE TILBUD: Molde varsler i dag at de tar kontakt med Åge Hareide dersom han slutter som landslagssjef. Tidligere har 54-åringen avslørt at han også har tilbud utenfor fotballen. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg må finne ut om jeg vil fortsette å jobbe med fotball, det er et beinhardt kjør, sa Hareide på Malta mandag.

CUPSEIER OG SERIESØLV: Hareide hadde stor suksess med MFK i sine to perioder som trener i klubben.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media