<strong>SNART GRATIS:</strong> Moldes Knut Olav Rindarøy (i midten) har bare kontrakt ut året. Klubben er redd for at han forsvinner gratis om de ikke selger ham i løpet av det nærmeste halvåret. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix
SNART GRATIS: Moldes Knut Olav Rindarøy (i midten) har bare kontrakt ut året. Klubben er redd for at han forsvinner gratis om de ikke selger ham i løpet av det nærmeste halvåret. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix Vis mer

Molde vil selge Rindarøy raskt

Engelsk, tysk, dansk og nederlandsk interesse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||

Molde ønsker ikke at venstrebacken Knut Olav Rindarøy skal forsvinne fra klubben gratis. Dermed går det mot raskt salg.

- Sannsynligheten for at Knut Olav forsvinner i løpet av første halvdel av året er ganske stor, sier Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til Romsdals Budstikke.

Rindarøys kontrakt løper ut 2010. Til sommeren kan den hurtige backen signere for en annen klubb uten at Molde har krav på overgangssum. Engelske, tyske, danske og nederlandske klubber har vist interesse for 24-åringen.

- Alle spillere har vel en drøm om å spille i utlandet, men jeg forholder meg til kontrakten jeg har med MFK, sier Rindarøy.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer