Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Molde vil tilby Hareide jobb

- Naturlig å ta kontakt.

|||

Åge Hareide trenger ikke å være arbeidsløs lenge. Molde vil tilby den tidligere landslagssjefen jobb, skriver Romsdals Budstikke.

Hareide sa opp som landslagssjef mandag.

MFK vil prøve å lokke ham tilbake til klubben han tidligere har vært trener for.

- Når en slik kapasitet blir ledig på markedet, og fortsatt vil være en del av fotballen, er det veldig naturlig for oss å ta kontakt med ham for å høre e hva han tenker, sier Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til Romsdals Budstikke.

Ifølge avisen er det den ledige stillingen som sportsdirektør som er mest aktuell å tilby Hareide.

- Hvilken stilling han kan fylle, har det ingenting for seg at vi spekulerer om i mediene. Vi må diskutere dette internt, og så se på mulighetene for at vi og Åge har sammenfallende interesser og muligheter, sier MFK-direktøren.

Hareide har tidligere sagt at jobb i Molde alltid vil være et alternativ.

- Jeg har ikke vært så mye administrator og har «alltid» hatt treningsdressen på meg. Jeg skal uansett sette meg ned, ta en liten pause og fylle på batteriene, sa Hareide til Romsdals Budstikke etter at han landet i Molde mandag.


(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling