Molde ville bytte ut Andresen

Da Molde oppdaget at Martin Andresen ikke sto oppført på dommerkortet prøvde de å bytte ut MFK-spilleren. Klubbledelsen håper dette virker formildende når ankesaken skal behandles av NFF.

Både sportsdirektør Bjørner Oshaug i Molde og dommer Alseth bekrefter episoden 10 minutter før slutt i cupkvartfinalekampen mellom Molde og Start til Aftenposten Interaktiv.

Etter at Martin Andresen hadde kommet inn på banen ble kampens fjerdedommer oppmerksom på at Andresen ikke sto på dommerkortet. Ifølge Molde-ledelsen gikk fjerdedommer umiddelbart bort til dommerne og konfererte med dem, skriver Aftenposten Interaktiv.

- Det stemmer at jeg ble tilkalt av 4. dommer, men det var ikke noe å gjøre med da. Jeg fortalte også til Martin Andresen at han ikke var på dommerkortet, men bare måtte fortsette kampen, sier dommer Kjell Alseth.

Molde-ledelsen kommer til å ta med episoden i anken de skal sende fotballforbundet på torsdag.

- Vi tar det med i anken. I anken prøver vi likevel å se på hensikten bak regelen. Dette er ikke 'fair play', sier sportsdirektør Bjørner Oshaug i Molde.

Molde-leder Einar Sekkeseter bekrefter til Dagbladet.no at klubben spurte om de skulle ta Andresen av banen. Dommer Alseth ga imidlertid Andresen beskjed om at han måtte fortsette.

Dagbladet.no