Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Molde ville hente Eggen

- Vi hadde en hyggelig samtale, sier han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Nils Arne Eggen som trener for Molde? Tanken får det nok til å gå kaldt nedover ryggen på de fleste RBK-supportere i landet, men denne uka har den degraderte Tippeliga-klubben gjort seriøse framstøt mot trenergiganten, melder Romsdals Budstikke.

Kontakten skal ha skjedd før Kjetil Rekdal var ute av bildet, men Eggen ga klar beskjed om at det ikke var aktuelt å overta ansvaret for RBKs gamle erkerival.

- Det er riktig at MFK ringte, og vi hadde en koselig fotballprat. Det var en uformell samtale som det ikke er noen grunn til å holde hemmelig, sier Eggen til Romsdals Budstikke.

Har lagt opp

Tidligere i høst har det vært noe forvirring hvorvidt Eggen ser positivt på et comeback eller ei.

- Drivkraften til å komme tilbake får jeg når jeg blir provosert. Jeg føler at jeg skulle bevist en gang til at jeg har rett, sa han til Adresseavisa i høst.

Etterpå dysset han ned uttalelsen, og understreket at noe comeback ikke kom på tale.

Det fortalte han også Molde.

ØNSKET I ROMSDAL: Men det spørs om trønderne kunne akseptert å se Nils Arne Eggen trene erkerivalen Molde. Eggen var uansett avvisende. Foto: SCANPIX
ØNSKET I ROMSDAL: Men det spørs om trønderne kunne akseptert å se Nils Arne Eggen trene erkerivalen Molde. Eggen var uansett avvisende. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg har lagt opp som hovedtrener, og vurderer ikke et comeback, sier han.

Selv om Eggen bekrefter kontakten, synes MFK-ledelsen det er mest hensiktsmessig å late som ingenting.

- Jeg ønsker ikke å si noe om hvem vi ser som aktuelle eller hvem som ikke er aktuelle, sier sportslig leder Øyvind Neerland til avisa.

Hele Norges coronakart