MOLDE-SPILLER: Bjørn Sigurdarson er tilbake i Tippeligaen og Molde, etter et opphold i Wolverhampton (bildet). I dag scoret han mot gamleklubben Lillestrøm. Foto: Sam Bagnall / NTB Scanpix
MOLDE-SPILLER: Bjørn Sigurdarson er tilbake i Tippeligaen og Molde, etter et opphold i Wolverhampton (bildet). I dag scoret han mot gamleklubben Lillestrøm. Foto: Sam Bagnall / NTB ScanpixVis mer

Moldes nyervervelse takket for sist med scoring mot gamle lagkamerater

Målgivende fra den andre nysigneringen.

• Lillestrøm-Molde 1-1 (1-0)

LILLESTRØM (Dagbladet): Med to uker igjen til seriestart i Tippeligaen jobber lagene for å prikke inn vårformen, og i ettermiddag møtte Lillestrøm og Molde i LSK-hallen for å finne ut om ting er i rute.

Molde sto før dagens oppgjør med fem strake kamper uten seier etter at de slo Benfica Luanda 2-0 den 3. februar. Og heller ikke i dag stemte det helt for Tor Ole Skulleruds gutter.

Palmi Rafn Palmason ga hjemmelaget ledelsen etter et drøyt kvarter før nyervervelsen Bjørn Sigurdarson takket gamle lagkamerater for sist med å utlikne 15 minutter før full tid.

Dermed har nok fortsatt både Skullerud og Magnus Haglund noen ubesvarte spørsmål sparkes igang i månedsskiftet.

Vakkert Kampens første store mulighet kom etter omlag tolv minutter da landslagskeeper Ørjan Haaskjold Nyland måtte trekke fram en redning fra øverste hylle på skuddet fra Palmason.

Men fire minutter senere måtte selv Nyland se seg slått da islendingen kom alene igjennom. Etter en lekker lobb i det lengste hjørnet sendte han vertene i ledelsen.

Gjestene fra Møre og Romsdal sleit med å få igang spillet, og selv om de etablerte noe som kunne ligne et press de siste ti minuttene var det Lillestrøm som kunne ta med seg en ettmålsledelse i garderoben.

Takk for sist Etter pausen så Molde langt bedre ut, men det ble med noen halvsjanser den første halvtimen før det plutselig ble balanse i regnskapet.

Harmeet Singh valgte uselvisk å spille fri Sigurdarson, og den tidligere LSK-spilleren gjorde ingen feil alene med Arnold Origi. Fra kort hold satte spissen ballen knallhardt i det lengste hjørnet. 1-1.

Flere mål ble det ikke i LSK-hallen, og begge lagene virket mer eller mindre fornøyde da dommer Tom Harald Hagen blåste av etter 90 minutter og vel så det.