Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Håland kan forsvinne fra Molde

Moldes stortalent kan bli solgt til Italia

Det skal også være interesse fra flere Premier League-klubber.

AKTUELL FOR JUVENTUS: Moldes stortalent Erling Bruat Håland er aktuell for italiensk fotball. Her sammen med Molde-spiss Thomas Amang i fjor høst. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
AKTUELL FOR JUVENTUS: Moldes stortalent Erling Bruat Håland er aktuell for italiensk fotball. Her sammen med Molde-spiss Thomas Amang i fjor høst. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er Romsdals Budstikke som melder dette, onsdag ettermiddag. Ifølge den informasjonen lokalavisa sitter på, er det stor sjanse for at Braut Håland forlater Molde innen kort tid.

Det skal være Juventus som er favoritt til å signere den talentfulle 17-åringen, men ledelsen i klubben er i dialog med flere.

Det skal også være reel interesse fra flere Premier League-klubber.

Molde-trener Ole Gunnar Solskjær sier at det kommer en avklaring rundt Håland innen 1. februar - altså neste torsdag.

- Så lenge han er vår spiller, er han veldig aktuell for startelleveren i første seriekamp. Han viste nok i fjor til å ta en fast plass på laget denne sesongen. Nå får både vi og Erling finne ut hva som er riktig å gjøre. Så får vi se hva som har skjedd 1. februar, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.

Dagbladet var i kontakt med Erling Braut Hålands far, Alf-Inge Håland, tidligere onsdag. Da sa han dette om sønnen:

- Han stortrives i Molde, og blir godt tatt vare på der oppe. Han har et godt støtteapparat rundt seg, og har en god læremester i Ole Gunnar Solskjær.

- Han kommer nok til å spille en del i år, ettersom de solgte Björn Bergmann Sigurdarson. Han er en av mange spisser i klubben, og jeg er sikker på at han selv gjerne vil spille seg til en fast plass, sa Håland over telefon til Dagbladet tidligere i dag.

Etter at Romsdals Budstikke meldte om interessen fra Italia har vi ikke lykkes med å komme i kontakt med Alf-Inge Håland for en ytterligere kommentar.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!