Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Moldespiller drapstruet

Ledelsen fikk trusselbrev før HamKam-matchen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ledelsen i MFK mottok drapstrusler i forkant av Eliteseriekampen mellom Molde og HamKam sist søndag. Truslene var rettet mot en navngitt spiller i klubben, og truet også indirekte ledelsen, melder Romsdals Budstikke.

De fire brevene hadde ganske likt innhold, og ledelsen politianmeldte umiddelbart truslene.

- Jeg vil ikke å gå inn på hvordan truslene ble framsatt, eller hva de er relatert til. Og jeg vil ikke spekulere i hvem som står bak dette, sier Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til avisa.

Politiet økte derfor beredskapen under kampen sist søndag, med ekstra vakter og sivile politifolk over hele Aker Stadion, men det skal ikke ha oppstått noen truende situasjoner.

Klubben ønsker ikke å gå inn i hva trusselbrevene inneholdt, og heller ikke hvem som var målet for truslene.

Kampen endte forøvrig uavgjort 1-1.

TRUSLER:  Molde mottok drapstrusler i forkant av matchen mot HamKam. Bildet viser Petter Rudi, men den drapstruede spilleren er ikke identifisert. Foto: Scanpix
TRUSLER: Molde mottok drapstrusler i forkant av matchen mot HamKam. Bildet viser Petter Rudi, men den drapstruede spilleren er ikke identifisert. Foto: Scanpix Vis mer
image: Moldespiller drapstruet