Moldskred og Lekven i Frankrike

Prøvespiller for Rennes.

(Dagbladet.no) Morten Moldskred og Magnus Lekven er på prøvespill i den franske klubben Rennes. Det skriver Varden og Tromsø IL på sine hjemmesider.

Lekven har slitt med spilletid i Odd Grenland denne sesongen, men er beregnet som en av klubbens største talenter. Nå kan han v\'ære på vei til Fransk toppfotball.

- Det blir gøy hvis det går i orden. Det er helt sikkert et høyt nivå og en stor utfordring. Samtidig vil det bli en ny og spennende opplevelse, og selvfølgelig håper jeg at det blir mer enn bare prøvespill på sikt, sier 20-åringen til Varden.

Morten Moldskred og Lekven deler samme agent, Stig Lillejord. De to møtes muligens i Frankrike neste uke.

Sundmøringen scorte 10 mål i år og var sterkt delaktig i at Tromsø sikret seg medalje. Det har tydeligvis vekket oppsikt. Ifølge sportsdirektør i Tromsø, Morten Kræmer, vil fremtiden vise om det blir noe konkret av oppholdet.

PRØVESPILL: Morten Moldskred (t.v) og Magnus Lekven (t.h) i duell mot hverandre. Hvis begge imponerer på prøvespill kan de være de slipper de i fremtiden. Foto: SCANPIX
PRØVESPILL: Morten Moldskred (t.v) og Magnus Lekven (t.h) i duell mot hverandre. Hvis begge imponerer på prøvespill kan de være de slipper de i fremtiden. Foto: SCANPIX Vis mer