Moldskred og Prijovic forskjellen for Tromsø

Slo et tamt LSK på Alfheim.

(Dagbladet): Det var en grå, våt og regntung ramme rundt oppgjøret mellom Tromsø og Lillestrøm i ettermiddag, og det var kun hjemmelaget som leverte varene på Alfheim.

Morten Moldskred og Aleksandar Prijovic ble den avgjørende faktoren da de kom inn fra benken etter en drøy time, og på overtid noterte også kaptein Thomas Kind Bendiksen seg for scoring.

- Dette var en vanvittig deilig seier, sa Bendiksen til Cmore etter kampen.

Tamt Men den første omgangen kom og gikk uten de helt store mulighetene til noen av lagene.

Det mest bemerkelsesverdige i løpet av de første 45 minuttene var at begge lagene måtte foreta et spillerbytte før ti minutter var spilt.

Publikum satt med andre ord ikke på kanten av setene sine i den nordnorske sommeren, selv om det var hjemmelaget som hadde det meste av banespillet.

Innbytterne gjorde forskjellen Den andre omgangen fortsatte som den første sluttet - ikke den helt store festfotballen, men med et lite overtak til vertene.

Etter 63 minutter kom Moldskred og Prijovic inn for Tromsø, og det satte ytterligere litt fart i hjemmelaget.

KAPTEINSDEBUTANT: Thomas Kind Bendiksen spilte sin første kamp som kaptein for Tromsø, og noterte seg for scoring. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
KAPTEINSDEBUTANT: Thomas Kind Bendiksen spilte sin første kamp som kaptein for Tromsø, og noterte seg for scoring. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer

Og Moldskred skal ha sin del av æren for at Tromsø omsider fikk den forløsende scoringen. Han var ikke sistemann på ballen, men innlegget hans fant en umarkert Prijovic på bakerste stolpe.

Headingen var god og en for kvelden god Origi i Lillestrøm-målet var sjanseløs. Tromsøs innhoppere hadde virkelig satt sitt preg på kampen.

I det klokka passerte 90 minutter satte Thomas Kind Bendiksen spikeren i LSK-kista etter å ha avsluttet sikkert alene med Origi.

- Det målet varmet Etter kampen var det en skuffet Magnus Haglund som måtte innse at i dag var Lillestrøm sjanseløse.

- Vi kom aldri helt i gang i dag, og vi fikk heller aldri opp kvaliteten i pasningsspillet vårt på et skikkelig nivå, sa han til Cmore.

Da var det en langt mer fornøyd Aleksandar Prijovic som noterte seg for sin første Tippeliga-scoring.

- Det var deilig med et mål. Jeg har kanskje ikke fått spille så mye, men det er trenerens avgjørelse om han vil starte med meg eller ikke.

Tromsø-trener Agnar Christensen er klar over luksusproblemet han har fremover på banen.

- Han har ikke startet så mye i år da vi har bestemt oss for å spille med én spiss, men jeg tror nok det målet hans i dag varmet litt ekstra, sa han til Cmore.

FØRSTE MÅL: Aleksandar Prijovic var godt fornøyd med dagens innsats i dag. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
FØRSTE MÅL: Aleksandar Prijovic var godt fornøyd med dagens innsats i dag. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer