Møller Dæhli: - Det kjennes bra ut. Alt har gått etter planen

I gang med løpetrening.

FRAMGANG: Mats Møller Dæhli har vært ute med jumpers knee-skade i lang tid, men er dempet optimist for tiden. Framgangen har vært såpass bra at han i disse dager starter med løpetrening igjen. Her er han på trafikksikkerhetskampanjen «Hold Fokus» for to dager siden. Foto: Roy Wahlstrøm
FRAMGANG: Mats Møller Dæhli har vært ute med jumpers knee-skade i lang tid, men er dempet optimist for tiden. Framgangen har vært såpass bra at han i disse dager starter med løpetrening igjen. Her er han på trafikksikkerhetskampanjen «Hold Fokus» for to dager siden. Foto: Roy Wahlstrøm Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En jumpers knee-skade har satt Mats Møller Dæhli (20) ut av spill i mange måneder. Siden det stygge 1-5-tapet mot Kroatia 28. mars har han bare spilt en B-match for sin tyske klubb Freiburg.

Nå øyner unggutten derimot håp. Han har nettopp startet opp med rolig jogging igjen.

- Akkurat nå kjennes det veldig bra ut. Jeg er på min sjette uke i opptreningen, og alt har gått etter planen, og egentlig enda bedre enn planen vi la opp til, sier Mats Møller Dæhli til Dagbladet.

- Lover ingen ting Han drister seg derimot ikke til å antyde når han kan sparke fotball igjen, eller om han er klar til sesongoppkjøringen i Freiburg, som rykket ned i siste serierunde i årets bundesligasesong.

- Når jeg er tilbake igjen avhenger helt av hvordan kneet responderer på løpingen. Om det går fint, så trenger det ikke å gå så lang tid. Men det har gått så lang tid nå at jeg venter til jeg blir frisk før jeg sier at jeg er klar. Jeg tør ikke love noen ting, sier han.

Tysklandsproffen har vært hjemme siden 10. mai og har trent hver dag under skadeperioden.

- Jeg har brukt tiden godt. Jeg har ikke hatt ferie fra trening, men har ferie nå i den forstand at jeg får se kjæreste, venner og familie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer