Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Møller Dæhli klar for Cardiff

18-åringen bekrefter.

 SIGNERT:  Mats Møller Dæhli er klar for Ole Gunnar Solskjærs Cardiff. Foto: Cardiff City
SIGNERT: Mats Møller Dæhli er klar for Ole Gunnar Solskjærs Cardiff. Foto: Cardiff City Vis mer

CARDIFF/OSLO (Dagbladet): Mats Møller Dæhli er klar for Cardiff. Det bekrefter spilleren selv overfor Dagbladet i gangene under Cardiff City Stadium.

Ole Gunnar Solskjær kunne, etter den ordinære pressenkonferansen, annonsere at Dæhli-overgangen var i boks. 

- Han kom raskere enn jeg trodde, sa Solskjær under presentasjonen av sin andre signering i dette overgangsvinduet. 

- Vi er veldig fornøyd med å kunne presentere Mats fra Molde. Han signerte tidligere i dag. Overgangen tok sin tid på grunn av konkurransen rundt Mats, men jeg er glad for at han valgte å komme til Cardiff i stedet for å gå tilbake til Manchester United. 

Guttedrømmen i oppfyllelse - Jeg kom hit som 15-åring med en drøm om å spille for Manchester United. Men jeg valgte bort United av flere grunner, blant annet fordi jeg ønsket å spille for denne manageren, sa Dæhli på pressekonferansen. 

18-åringen var i dag tilstede på stadion og så Cardiff tape 2-0 for West Ham sammen med agent Jim Solbakken. 

- Ja, jeg er klar, bekrefter Mats Møller Dæhli til Dagbladet.

Ville ikke snakke om prisen Solskjær ville ikke snakke om overgangssummen til Dæhli men hintet fram til at overgangen ikke var billig. 

- Jeg tror ikke dette er rett tidspunktet for å snakke om summen. Vi trenger ikke å legge mer press på gutten, sa Solskjær. 

Klubben bekrefter Også klubben selv bekrefter nyheten etter kampslutt.

 PÅ KAMP:  I likhet med Magnus Wolff Eikrem, viste Mats Møller Dæhli seg på tribunen under en Cardiff-kamp før han signerte. Her med agent Jim Solbakken. Foto: Chris Fairweather/Huw Evans Agency / NTB scanpix
PÅ KAMP: I likhet med Magnus Wolff Eikrem, viste Mats Møller Dæhli seg på tribunen under en Cardiff-kamp før han signerte. Her med agent Jim Solbakken. Foto: Chris Fairweather/Huw Evans Agency / NTB scanpix Vis mer

- Vi er henrykte over å kunne annonsere signeringen av Mats Møller Dæhli fra Molde FK, annonserte Cardiff City på Twitter.

Dermed blir 18-åringen lagkamerat med Magnus Wolff Eikrem, som signerte for klubben tidligere i uka.